Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Annaisforgotten

MajonezPL
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez oskar,

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick MajonezoPL

Nick osoby oskarżanej: Annaisforgotten
Miejsce (TeamSpeak3/Forum/Serwer): Minecraft
Opis sytuacji: Wyslala wiadomosc o zydach i tym sie nie przejmuje co samo to nawoluje juz do przemyslen. TO ma byc administratorka a takie cos?  po czym gracz podlapuje ale on dostaje juz upomnienie. cos jest nie tak.

jestem za ukaraniem tej administatorki za rasizm wobec zydow czyli degradacia albo na amen 
Screeny sytuacji (wymagane jeśli miejsce to serwer):  https://imgur.com/a/EeYbRkK

• Nie ośmieszaj się 1

• Opiekun Forum
Opiekun

image.png

https://sjp.pl/żydź

Zamiast pisać skargę, to najpierw zrobiłbym research.

30 minut temu, MajonezPL napisał:

po czym gracz podlapuje ale on dostaje juz upomnienie. cos jest nie tak.

Trzeba odróżnić to co napisała anna, a to, co napisałeś ty: "MajonezoPL: zyd to frajer zyd to buc zyje po to by go tłuc"

Do odrzucenia

• Superka 3

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Mod Forum

Najpierw się odniosę do twojej postawy wobec Administracji serwera. Oczywiście pomijając to, że ogólnie trzymasz się środowiska, które prowokuje Administrację pisząc pewne rzeczy na publicznym (a tak szczerze - mamy z tego bekę, więc dzięki za dodanie dodatkowej rozrywki).

Od dawna odnosisz się do nas z pogardą, często w sposób wulgarny

[21:18:16] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: nara widac jak administracja pomaga gracza, j¤¤¤¤ takie coś nara

[20:21:37] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: nie powinny zniknac przez przynajmniej kilka minut ale nagle usuwanie to nie moja już wina a serwera

[19:05:48] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: zadania jak zwykle nie ruszone kurfa ale technik pracuje tak tak

[19:54:00] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: j¤¤¤¤ taki event

Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: ale administracja ma to w du**e jak zwykle i wola zrobic event i wyjebane

Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: prawda zabolala az upo dostalem

[18:27:23] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: jeb*c taka pomoc

[18:30:40] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [RealCraft] A:MajonezoPL: ale nikt nie pokwapi sie do pomocy bo graczy ma sie w du**e

[20:20:25] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: a jest ktoś z wyzszej rangi co może bo r6ntz nie ogarnia

[20:22:00] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: K¤¤¤¤ zdechlem i zniknal mi p¤¤¤¤¤¤¤¤ super kilof a ten pi*****i ze to moja wina bo bylo usuwanie

[21:54:03] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: k¤¤¤¤ j¤¤¤¤¤ zadania dalej nie dzialaja

Tak jak aversh wyżej wysłał 

Godzinę temu, aversh napisał:

Oczywiście żeby nie było że użyłam słowa żydzić, zawsze mogłam użyć cyganić

image.png

cyganić - Słownik SJP

To sformułowanie także bierze się z literatury polskiej, gdzie mniejszość w Polsce od dawna była znana ze swoich umiejętności odnośnie handlu, lichwiarstwa i innych interesów, co jest dobrze przedstawione w "Lalce" Bolesława Prusa

"[...] Pan panu Łęckiemu da trzydzieści tysięcy rubli… a on panu ułatwi interes może na sto tysięcy rubli… Git!… Ja panu dam licytanta, co on za piętnaście rubelków podbije cenę domu. Bardzo porządny pan, katolik, tylko jemu nie można dawać wadium do ręki… Ja panu dam jeszcze jakie dystyngowane dame, co także za dziesięć rubelków będzie podbijać… Ja mogę dać jeszcze z pare Żydki, po pięć rubelków… Zrobi się taka licytacja, co pan może zapłacić za ten dom choćby sto pięćdziesiąt tysięcy i nikt nie zmiarkuje, jaki jest interes…[...]"

"[...] W ogóle, może od roku, uważam, że do starozakonnych rośnie niechęć; nawet ci, którzy przed kilkoma laty nazywali ich Polakami mojżeszowego wyznania, dziś zwą ich Żydami. Zaś ci, którzy niedawno podziwiali ich pracę, wytrwałość i zdolności, dziś widzą tylko wyzysk i szachrajstwo. Słuchając tego, czasem myślę, że na ludzkość spada jakiś mrok duchowy, podobny do nocy. [...]"

Sformułowanie jak najbardziej zostało użyte okej, patrząc, że gracz, do którego był skierowany zwrot próbował wymusić na innych graczach oddania korzyści majątkowej w postaci kilofa za darmo.

[21:28:06] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: zyd to frajer zyd to buc zyje po to by go tłuc

Eeem, tutaj nie widzę słowa "żydzić", a prędzej 

2 godziny temu, MajonezPL napisał:

rasizm wobec zydow

Tak dodam tylko pewien przykład z definicją

[00:03:36] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: a obok jajko czarnucha

2 godziny temu, MajonezPL napisał:

rasizm

• Superka 4

giphy.gif

My real reaction to hate 

na nie xdddd przecież tu nie ma nawet obrazy żydów słowo jest powszechnie używane i jakoś nikt z tym problemu nie ma a ty z tego co widzę jak @ avershzacytował to sam jakiegoś bana powinieneś dostać bo pokazałeś brak szacunku 

Edytowane przez Czani
  • Superka 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Mod Forum

Szczerze to nie, bo to mniej niż 1/3  logów jakie mam z tej edycji,  jakby mi się chciało robić teczki to bym zaproponowała zrobienie popcornu, wyjęcie coli i wygodnie rozsiąść się w fotelu, ale mam ważniejsze sprawy na głowie. Także ten, Majonezik niech przyjmie to, że impulsywność typu pisanie 

W dniu 17.10.2024 o 00:22, annaisforgotten napisał:

[21:28:06] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [$][SVIP] MajonezoPL: zyd to frajer zyd to buc zyje po to by go tłuc

niesie ze sobą konsekwencje, a moje logi na spokojnie Administracja może sobie sprawdzić, ponieważ nie mam nic do ukrycia :)

• Superka 2

giphy.gif

My real reaction to hate 

• 4 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Wszystko jest raczej wyjaśnione. 
Administratorka, nie napisała nic co mogłoby wiązać się z jej ukaraniem. Twoje wiadomości jasno pokazują twoje wulgarne podejście do nas Administracji czy serwera. Jeżeli chcesz pisać skargę to sam posyp pierw głowę popiołem i dopiero potem pisz skargi. I nie wyolbrzymiaj tak tego co piszą osoby na rangach Administracyjnych.

• Superka 2

• HeadAdmin
  • Decyzja
HeadAdmin

skarga_adm_odrzucona.png

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...