Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Obowiązkowe sprawdzanie

KAC_PERR

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): SpoconyDelfin

Propozycja dotyczy (tytuł): Propozycja dotyczy obowiązkowego sprawdzania

Opis propozycji: Cześć, przychodzę z propozycją obowiązkowego sprawdzania, tzn. osoba, która została wzięta na sprawdzanie, ma prawo do przyznania się do posiadanych niedozwolonych modyfikacji, ale i tak zostanie ona sprawdzona i jeśli zostanie na komputerze znaleziona inna modyfikacja niż osoba wymieniła, automatycznie zostanie zablokowana na 10 dni, ponieważ niektórzy nie chcą być sprawdzeni, gdyż posiadają na swoim komputerze np. injecta. Jeśli zostałoby wprowadzone obowiązkowe sprawdzanie, byłoby na serwerze mniej osób na cheatach, ponieważ zostaną one zawsze sprawdzone, więc nic nie ukryją przed administracją. Jeśli się okaże, że osoba miała tylko to, do czego się przyznała, zostaje zablokowana na 5 dni.

Mam nadzieję, że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona, pozdrawiam 😘

Dodatkowe SS'y: ... Brak

• Thinking 1

Jestem na TAK, ale...

Ciekawa propozycja, niektóre osoby faktycznie mogą tak robić.

Jestem jak najbardziej na TAK, ale czy to pomogłoby ...

Cytat

Jeśli zostałoby wprowadzone obowiązkowe sprawdzanie, byłoby na serwerze mniej osób na cheatach, ponieważ zostaną one zawsze sprawdzone, więc nic nie ukryją przed administracją.

Wyróżniłem ten cytat z uwagi na to że również ciekawym pomysłem byłoby wprowadzenie obowiązkowego sprawdzenia po odbyciu kary aby sprawdzić czy dana osoba wyciągnęła wnioski z swojego zachowania.

• Superka 1

Witam. Propozycja nie jest dość jasno rozpisana. Z tego co napisałeś, gracz musiałby wymienić wszystkie cheaty, które na swoim komputerze posiada, a jeśli ominie chociaż jedną niedozwoloną modyfikacje, dostaje bana na 10 dni? 🤨. Zdecydowanie taki pomysł nie przejdzie, bo byłoby to bezsensu. 

10 godzin temu, vRadzix napisał:

Jestem na TAK, ale...

Ciekawa propozycja, niektóre osoby faktycznie mogą tak robić.

Jestem jak najbardziej na TAK, ale czy to pomogłoby ...

Wyróżniłem ten cytat z uwagi na to że również ciekawym pomysłem byłoby wprowadzenie obowiązkowego sprawdzenia po odbyciu kary aby sprawdzić czy dana osoba wyciągnęła wnioski z swojego zachowania.

Również tutaj muszę się odnieść. Postanowiłem wykopać moją propozycję sprzed 2 lat, dokładnie taką samą jak napisałeś. Na dole ss'y i odpowiedzi Zabsonga i Lessa.

Screenshot_2024-09-12-17-43-52-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

Screenshot_2024-09-12-17-44-56-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

Screenshot_2024-09-12-17-45-00-69_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

Edytowane przez dominik585
  • Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

@dominik585nie jest to dokładnie to samo bo tutaj osoba będzie od razu sprawdzana nie po powrocie z blokady po prostu jeśli osoba nie przyzna się do np. X-raya którego ma na komputerze a przyzna się tylko do feathera to automatycznie dostaje bana na 10 dni i po prostu nie można odmówić sprawdzania chyba, że ktoś odmówi sprawdzania to dostanie dłuższego bana niż 10 dni(np.20) żeby osoby chętniej poszły na sprawdzanie i się po prostu przyznały do tego co posiadają na swoim komputerze 

• Idk 1