Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Teleportacja na działki

Gość xX_TheBestiak_x

Wyróżnione odpowiedzi

Gość xX_TheBestiak_x

Twój nick (z serwera): xX_TheBestiak_x
Propozycja dotyczy (tytuł): Teleportacja na działki
Opis propozycji

Siema tu The bestiak dawniej Papaje2003 . Przychodzę tu po to zeby dać propozycję.

Ostatnio spotykam się z problemem jakim jest teleportacja na działki innych .  Kiedy chcę teleportować się do kogos na działkę ( Osoby nie posiadającej VipWarpa ) muszę pytac sie o  to wlasciciela a za kazdym razem brzmi to tak: ''Hej sory ze zawracam ci 4 litery ale czy tepniesz sie na swoja dzialke bo chce ja zobaczyc  i czy ty sie tepniesz ? '' Więc chcę żeby byla opcja teleportacji do roznych osob np. osob ktore mnie nie dodaly lub osob ktore nie sa moimi znajomymi. Pozdrawiam i mam nadzieje ze ten problem zostanie rozwiazany :).

Dodatkowe ss'y: brak

Edytowane przez annaisforgotten
brak zastosowania wzoru

Brak wzoru to raz a dwa nie wydaje mi się to konieczne zwłaszcza, że istnieje właśnie jak wymieniłeś tp na działkę jak masz te osobę w znaj albo jesteś do niej dodany można iść też na działkę znajomego po kordach i tyle a co do "zawracania komuś du*y" to można przecież poczekać aż ta osoba będzie na działce xd

Neutral 

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up