Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Odwolanie od bana za obraze gracza

dziku

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Dziku
Nick Administratora, który banował: ... Koriksss
Kiedy to się stało?: ... Dzisiaj okolo godziny 19
Opis sytuacji: ... Pisalismy sobie na czacie z chlopakami, do rozmowy wtracil sie uzytkownik o nicku YO_11Patryk ktory zaczal mnie prowokowac mowiac ze jestem biedakiem bo nie mam premki xdd. Zaczalem mu tlumaczyc ze nie jest mi to potrzebne dlatego nie mam, a on dalej staral sie pokazywac "wyzszosc" bo jest banankiem. W koncu nie wytrzymalem i cos go wyzywalem na czacie za co dostalem muta na  30 minut, nastepnie zaczal on do mnie wypisywac na /msg co mnie zirytowalo, napisalem do niego pare wiadomosci i powiedzial ze robi na mnie ticketa chociaz sytuacja wygladala calkiem inaczej. Uwazam ze sytuacja zostala nieslusznie oceniona gdyz uzytkownik nie dostal zadnych konsekwencji a sam zaczal dymic. Licze na chociaz skrocenie kary, bo akurat sie to pokrylo z resetem surowcowej przez co jestem mocno do tylu. Pozdrawiam i licze na odpowiedz ;))
Screen bana: ...image.png?ex=66df36e7&is=66dde567&hm=47d5e7275b8374f6853a2cd7a1b8b47cbbc1d0c2e136adfde6d8acd5db514dcb&

• Admin Forum
Admin Forum

Powielenie wątku 

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

zamknij_tutaj.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...