Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

drogi/ścieżki między działkami

Gość Same_Gala

Wyróżnione odpowiedzi

Gość Same_Gala

Moj nick : Same_Gala

Propozycja dotyczy : dróg/scieżek między działkami

Opis propozycji : fajnie by było gdyby te drogi między działkami były zrobione z lodu można by było driftować łódkami :D

ss : mam, narysowałem :D jest niżej ss

Propozycja.png

• Administrator
Admin

Problem jest taki, że tej łódki byś później nie mógł zniszczyć i walałyby się one na ścieżkach

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

21 minut temu, savantus napisał:

Problem jest taki, że tej łódki byś później nie mógł zniszczyć i walałyby się one na ścieżkach

Można by dodać funkcję na danym obszarze żeby łódki niszczyły się automatycznie na bloku lodu gdy z niej wysiądziesz, jeśli to możliwe

Edytowane przez Milena_PS4

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

• 4 tygodnie później...
  • Administrator
Admin

Ścieżki są automatycznie generowane i dostosowywane pod motyw spawnu. Może na zimowej edycji to się sprawdzi, ale nie widzę tego np. na edycji letniej.

DP3Woc2.png

• Administrator
Admin

propozycja_odrzucona.png

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...