Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pytanie dnia 12.07.2024 [#34]

aversh

Wyróżnione odpowiedzi

• Opiekun Forum
Opiekun

Pytanie Dnia

Jakie języki obce umiesz? Czy trudno było się ich nauczyć?

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Ukraiński, troche rosyjskiego, angielski, troche niemieckiego, troche hiszpanskiego, troche wloskiego i troche łaciny. 

Tak bylo ciezko, najlatwiej chyba z angielskim, ale reszte dalo sie nauczyc na poziom w miare komunikatywny "¿tienes hierba" dzieki ludziom ktorych poznalem :) 

Dla mnie język obcy to Polski. Jest to bardzo trudny język do nauczenia się jeśli chodzi o obcokrajowców. A ogólnie to uczyłam się Japońskiego, Angielskiego oraz trochę Hiszpańskiego. Gdyby nie to że mieszkam w Polsce, mówiłabym po Irlandzku. 

Edytowane przez Milena_PS4
  • Superka 1

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

Mod Forum

Polski, angielski, częściowo niemiecki, troszeczkę polski język migowy

• HeadAdmin
HeadAdmin

Dzbanuszki język polski nie jest językiem obcym! Chyba że się nie jest z Polski!
No to tak, zaczynamy: brytyjski  angielski , niemiecki, rumuński, węgierski, hiszpański.
Najtrudniejszy jest hiszpański bo tam h jest nieme i musze się uczyć języka iszpańskiego.

• Haha 3

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...