Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kopiujące się zwierzątka

xWH1TE_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Milena_PS4
Miejsce występowania błędu: Serwer MC
Opis problemu: Przeniosłam swoje 7 papug z mojej działki na działkę kolegi, ponieważ chciałam ją powiększyć. Kiedy wróciłam na swoją działkę, papugi były i na mojej działce i na jego. Papugi skopiowały mi się od 5 do 7 razy więc nie wiem czy to jakiś błąd czy tak ma być. Na działce mojego kolegi też tak się dzieje, wczoraj miał 1 lisa i 1 kota a dzisiaj o godzinie 4:50 już było ich po 20/25. Skopiowane zwierzęta zostały przeze mnie usunięte. 
Dodatkowe SS'y: niestety nie posiadam

Edytowane przez Milena_PS4

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

U mnie jest to samo. Lecz jedynie z owcami krowami swiniami kurami i kozłami. 

Za każdym razem kiedy wchodze na działkę nagle mam ponad limit zwierząt.

Ubijam je a one po paru dniach znow wracają i limit mam ich xd

Niuchacze się nie mnożą xd

• Superka 2

Wiemy o tym problemie, lecz jego naprawienie wymaga dużo czasu i szukania. Wcześniej potrafiły znikać zwierzęta, teraz po prostu się mnożą na potęgę, ale póki co nie jest to jakiś duży problem

Będziemy o nim pamiętać, ale ze względu na to, że przez najbliższy czas nie ma szans na ogarnięcie tego, zgłoszenie odrzucam

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...