Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xxxxxx

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... xxxxxx
Nick Administratora, który banował: ... berkowskyy
Kiedy to się stało?: ...23.05.2024
Opis sytuacji: ... Dnia 23.05 (Czwartek) grałem na serwerze spokojnie, czasami pisząc podteksty w strone jonka69 lub innych graczy, wtedy myślałem że mogą byc smieszne lecz uświadomiłem sobie że wcale takie nie były. Zostałem wtedy ukarany za bycie toksycznym przy czym w pełni zgadzam z banem. Lecz na samym starcie chciałbym przeprosić cała Administację RealCraft za wyrządzone krzywdy przez moją osobe w waszym kierunku. Przepraszam każdego gracza, którego uraziłem swoimi słowami, naprawdę z całego serca. Przez dni, w których mam bana zrozumiałem jak dużo smutku przyrządziłem ludziom moim zachowaniem.

Bardzo proszę o skrócenie kary iż zrozumiałem swoje błędy, których więcej nie popełnię. Proszę z całego serca o pozytywne rozpatrzenie mojej kary i skrócenie bana. Przepraszam za wszystko.
Screen bana: ...image.png?ex=6654ea89&is=66539909&hm=0cb2ba8bd924d5dd1b1004e5133106dfd9f4557b7bef52f3281a441ccc0d0347&

• Superka 1
  • Haha 1
  • Thinking 1

Widziałem te wiadomości bardzo przejrzyście, jako że niektóre z nich był też kierowane w moim kierunku.
Te twoje drażliwe wiadomości w stronę biednego jonka były nie do zaakceptowania.
Znam się z nim od lat i wiem, że nie zasługuje na takie traktowanie a każda twoja wypowiedź tego typu była raną dla jego delikatnego serduszka.

Jestem na tak, każdy czasami popełnia błędy. Jeżeli gracz chcę się poprawić to warto dać mu szansę. 

Pozdrawiam

• Superka 1

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

Co za drapichrust! Człowieku! Myślałeś, że płodząc impertynenckie komunikaty w stronę jonka, i innych śmiertelników pokrzywdzonych notabene czynisz dobro? Zaprzeczam! Najsampierw było pomyśleć, że czynem tym, jesteś w stanie ich unieszczęśliwić, urazić i doprowadzić do płaczu! Nie sądzę, że w tak rześki sposób udało ci się przemyśleć te zachowanie! 
Dziecko udaj ty się do kościoła, i tam przemyśl co zrobiłeś tudzież wyspowiadaj się.

• Administrator
Admin

Chciałbym dopytać, czy odwołanie jest jeszcze aktualne?
Dostałeś podobno zakaz gry na naszym serwerze i może w takich okolicznościach odwołanie jest zbędne i nie chcesz, aby zostało rozpatrzone.
Daj znać i wtedy przejdę do jego analizy.

• Haha 4
  • Idk 1

• Administrator
Admin

Niestety przez brak zainteresowania ze strony osoby odwołującej się od blokady, odwołanie zostaje odrzucone.

• Sad 1

• Administrator
Admin

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...