Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ivan79
Wiadomość dodana przez aversh,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za pisanie wątków w złym dziale

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Ivan6969
Nick Administratora, który banował: aversh
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 06.05.2024
Opis sytuacji

Witam chciałbym przestawić sytułacje tepnołem się na działkę adminia "AVERSH" a ten modchat mnie wział i zbanował za nic .

Chciałbym dodać że nikogo nie prosiłem o dodanie do działki , nie oszukiwałem , nie okradałem graczy, grałem prawidłowo jak każdy gracz na serwerze.

Jeżeli chcecie mieć dobre winiki na serwerze to proszę ogarnąć swoich adminów i modchatów bo to już staje się trochę dziecinne to co oni robią i okazują się do ludzi 

budowałem na swojej działce i dostaje informacje o zablokowaniu mnie na serwerze .

Zwaracam się z uorzejmą prośpą o przeczytaniu wiadomości i szybkiej odpowiedzi.

Screen bana

Zrzut ekranu (1).png

Edytowane przez aversh
Dodanie wzoru //aversh
  • Haha 2
  • Bleh 1
  • XD 3

• Opiekun Forum
Opiekun

Nie wiem jak u Ciebie z pamięcią, ale podejrzewam, że słabo, bo edycję w edycję próbujesz naciągać ludzi na różne sposoby. Znamy Cię i nie wiem kogo chcesz oszukać, ale na pewno nie nas.

Sytuacja z dziś:

image.png

Piszesz, że masz na sprzedaż jajka villagerów, gdzie wcale ich nie miałeś.

Przeszukałem Twoją działkę, wszystkie skrzynki, enderchesta, ekwipunek itp. i nigdzie ich nie było, więc to jest piękny dowód, że próbujesz kogoś oscamować.

image.png

Takie wiadomości piszesz naprawdę od zarania dziejów. Kilka razy już sprawdzałem Twoją "prawdomówność" nt. uczciwości i co? Za każdym razem, kiedy wchodziłem z konta Gracza aby to sprawdzić, Ty plądrowałeś mi skrzynki. Powiedz mi co mam sobie myśleć, kiedy widzę takie wiadomości? Po każdym Twoim banie, czasem nawet i podczas bana i tak wchodziłeś na serwer i było to samo.

Jeśli nie umiesz się zachowywać jak normalny Gracz i dalej będziesz pajacować, to nie będziesz u nas grać. Naprawdę polecam głęboko zastanowić się nad swoim zachowaniem, bo to co sobą reprezentujesz jest żałosne. Jeżeli zależy Ci na grze, to się ogarnij i nie scamuj ludzi.

Kiedy się poprawisz i będziemy widzieć, że skończyłeś ze swoją przeszłością, to wiedz, że wtedy będziesz u nas mile widziany.

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

21 minut temu, aversh napisał:

Nie wiem jak u Ciebie z pamięcią, ale podejrzewam, że słabo, bo edycję w edycję próbujesz naciągać ludzi na różne sposoby. Znamy Cię i nie wiem kogo chcesz oszukać, ale na pewno nie nas.

Sytuacja z dziś:

image.png

Piszesz, że masz na sprzedaż jajka villagerów, gdzie wcale ich nie miałeś.

Przeszukałem Twoją działkę, wszystkie skrzynki, enderchesta, ekwipunek itp. i nigdzie ich nie było, więc to jest piękny dowód, że próbujesz kogoś oscamować.

image.png

Takie wiadomości piszesz naprawdę od zarania dziejów. Kilka razy już sprawdzałem Twoją "prawdomówność" nt. uczciwości i co? Za każdym razem, kiedy wchodziłem z konta Gracza aby to sprawdzić, Ty plądrowałeś mi skrzynki. Powiedz mi co mam sobie myśleć, kiedy widzę takie wiadomości? Po każdym Twoim banie, czasem nawet i podczas bana i tak wchodziłeś na serwer i było to samo.

Jeśli nie umiesz się zachowywać jak normalny Gracz i dalej będziesz pajacować, to nie będziesz u nas grać. Naprawdę polecam głęboko zastanowić się nad swoim zachowaniem, bo to co sobą reprezentujesz jest żałosne. Jeżeli zależy Ci na grze, to się ogarnij i nie scamuj ludzi.

Kiedy się poprawisz i będziemy widzieć, że skończyłeś ze swoją przeszłością, to wiedz, że wtedy będziesz u nas mile widziany.

Chciałbym to wyjaśnić żartowałem sobie z graczy  tak jak oni ze mnie ale tego nie robiłem celowo wiec nic się nie stało ta plądrowałem skrzynki na innych edycjach ale się zmieniłem i już nie będę tego robić wiec nie chcem wracać do przeszłości i zmieniłem się więc chciałbym grać normalnie na tej edycji i nikomu nie robić przykrości na jego działce .

Piszesz, że masz na sprzedaż jajka villagerów, gdzie wcale ich nie miałeś.- tak nie miałem ich ale niczego głupiego nie chciałem zrobic poniewaz nie chciałem oscamować graczy wiec to były tylko żarty 

Ale poroszę wziąc pod uwagę że np pisze na czacie siema siema to ludzie odrazu mnie zgłaszaja wiec proszę mi tez uwierzyć a nie innym np oni nie piszą nieraz prawdy .

• Skull 1
  • XD 1

Godzinę temu, dominik585 napisał:

Wydaje mi się, że ban jest za całokształt twojego zachowania. Ale nie wiem, więc niech @ avershsię wypowie, neutral.

Ale weż pod uwagę że gracze taż piszą kocopoły na moj temat

• XD 1

nie wiem czy tu cos trzeba dodawac, szkoda strzepic ryja na takich ludzi, za odrzuceniem

swoja droga, zart powinien byc smieszny

Edytowane przez aszv

• Administrator
Admin

Od bardzo długiego czasu jesteś karany z tym powodem. Nie ma mowy o skróceniu, a tym bardziej o zdjęciu blokady.

• Superka 2

image.png

• Administrator
Admin

image.png

• Superka 3
  • Haha 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...