Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

__Bayo__

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: __Bayo__ 
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Długość bana:10 dni
Kiedy to się stało?: 05.05.24
Opis sytuacji

Witam, na początku tej edycji używałem niedozwolonych mechanik gry, a dokładnie F3 +A. Nie byłem świadomy tego, że jest to niedozwolone. Korzystałem z tego przy transportowaniu villagerów w celu, żeby upewnić się, że wokół mnie nie ma graczy, polepszania sobie FPS'ów oraz pomocy w renderowaniu chanków, ponieważ momentami nie mogły one mi się renderować. Wiem, że to co zrobiłem było niedorzeczne. Gram na realcrafcie już jakiś czas i bardzo zależy mi nad skróceniu kary. Na Waszym serwerze często gram ze swoimi znajomymi i mam przy tym dużo zabawy. Mam nadzieje, że administracja mnie zrozumie. Obiecuję, że był to mój ostatni raz. Byłbym wdzięczny gdybyście jednak rozważyli to co napisałem. Dziękuję wam za przeczytanie tego. Pozdrawiam __Bayo__.

Screen bana:
 image.png?ex=6638d968&is=663787e8&hm=78c

Jestem na nie wykorzystywał tej mechaniki najprawdopodobniej świadomie bo na tej edycji już były za to bany.

Edytowane przez Szymada
  • Superka 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 4
  • Bleh 1

Na nie, zostałem zbanowany za to samo tylko że na 5 dni bo używałem przeładowania shaderów, miałem szanse na unbana po napisaniu odwołania ale na początku edycji też używałem na spawnie ./warp s F3 + a bo zapomniałem o tym ale tłumaczenia nic nie dały więc zostałem z banem na 5 dni a ty wyraźnie napisałeś, że używałeś tego na rtp. Administracja pyta się na początku sprawdzania o to czy chcesz zobaczyć liste niedozwolonych wspomagaczy itp.  trzeba było ją dokładnie przeanalizować nie zrobiłeś tego to straciłeś działke i cały ekwipunek bardzo mi przykro. Kara adekwatna do czynu. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego nieprzestrzegania.

Edytowane przez KAC_PERR
  • Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 2
  • Bleh 1

__Bayo__  , to dobry chlopak z okolicy wątpie zeby urzywal mechaniki gry  f3+A swiadomie malo nowych ludzi z RCKA wie o ty  jest to nie dozwolone  jak bayo pisal chcial tylko bornic siebie i swoich villagerow jest duzo cheaterow co wbili na start edy z x-rayem zeby poszukac wiesniakow i je przniesc zeby byly jego sam stracilem takie vilagery bo ktos mi sie w nie perfidnie wkopał wiec dla mnie ten ban jest poprostu za dlugi bo az na 10dni to lekka przesada bayo sam mowil ze nie byl swiadomy tego ze jest to nie dozwolone a z odpowiedzią dla szymady nie bylo jeszcze zadnej osoby ktora dostala za f3+A bana tak mi sie wydaje bo jest duzo mechanik gry nie tylko f3+A

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

Jestem na nie, ponieważ wystarczy tylko raz użyć F3+A żeby zrenedrowały się chunki tak jak to powiedział jeden z moderatorów realcrafta. Myślę że kara jest adekwatna do wykonanego czynu, także mogłeś się przyznać żeby kara była krótsza.

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 2
  • Bleh 1

Myślę, że można skrócić karę. Bayo jest dosyć nowym graczem na serwerze i mógł nie wiedzieć, że korzystanie z F3+A jest niedozwolone. Z resztą jest to mechanika gry, a nie jakieś cheaty, więc uważam, że ban na 10 dni to troche za długo.

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

Nie zwracałbym uwagi na te 2 głosy wyżej . Każdy wie, że są to 2 persony ( dzieci), które czitowały już na tamtej edzie i nie przepadają za legendą bajecznym. Wypuście chłopaka z banicji bo to dobry chłopak, dzień dobry na klatce mówi sąsiadom. Jest potrzebny społeczności RC, żeby robić dym. Pozdro Odwołanie przez TJ98 PRZYJĘTE

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

Zwycięzca

Na tak, moim zdaniem ban jest zdecydowanie za dlugi jesli chodzi o takie wykroczenie, twierdze ze blokada powinna zostac skrocona, pozatym bayo to dobry chlopak zawsze dzien dobry na klatce powie no i tyle dziekuje za uwage.

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

"Myślę, że można skrócić karę. Bayo jest dosyć nowym graczem na serwerze i mógł nie wiedzieć, że korzystanie z F3+A jest niedozwolone. Z resztą jest to mechanika gry, a nie jakieś cheaty, więc uważam, że ban na 10 dni to troche za długo."

gubicie się w swoich kłamstwach Bayo pisze że gra na real crafcie już jakiś czas a ty że jest dość nowym graczem, NIE POGRĄŻAJCIE SIE XDDDD

• :
Edytowane przez KAC_PERR
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Jestem na tak, moim zdaniem Bayo jest dobrą osobą mimo, że często tego nie pokazuje. Rozmawiałam z nim i zależy mu na szybkim powrocie. Wiem, że nie używał tego z wiedzą, że jest to niedozwolone. Jednak wiem, że brak znajomości regulaminu to nie jest wymówka. Owszem, popełnił błąd, ale wierzę, że ostatni raz tak zrobił. Mam nadzieję, że trochę zmniejszycie mu tą karę. Dziękuje i pozderki.

Edytowane przez xxzgpvxx
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

• Admin Forum
Admin Forum

Hejka!
Nie ukrywam, że sam zaleciłem napisanie odwołania bayo. Cieszę się, że je napisałeś i ogarniasz co i jak. Podczas sprawdzania było widać, że zależy Ci na grze na serwerze. Pamiętaj o tym o czym mówiłem podczas procedury i mam nadzieję, że osoba rozpatrująca przychyli się do Twoich słów, ponieważ sam osobiście uważam, że kare można byłoby skrócić. Powodzenia

• Nie ośmieszaj się 1

image-13.png

Koriksss ale no już bez przesady XDDD przy sprawdzaniu jest wyraźnie napisane przyznasz się = 5 dni 

nie przyznasz się a będzie coś znalezione na twoim komputerze = 10 Dni

• Thinking 1

1 minutę temu, KAC_PERR napisał:

Koriksss ale no już bez przesady XDDD przy sprawdzaniu jest wyraźnie napisane przyznasz się = 5 dni 

nie przyznasz się a będzie coś znalezione na twoim komputerze = 10 Dni

no i Bayo nie miał żadnych niedozwolonych modyfikacji dlatego wolał dać sie sprawdzić, a na tej liście nie ma wzmianki o F3+A

• Opiekun Forum
Opiekun

Co prawda używałeś mechanik gry niezgodnie z ich przeznaczeniem, ale jeśli naprawdę szczerze tego żałujesz, to jestem skłonny skrócić blokadę o 5 dni. Mam nadzieję, że drugi raz już nie popełnisz tego błędu.

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

odwolanie_skrocone.png

• Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...