Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

DynaMico2024

DynaMico2024

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: DynaMico2024
Nick Administratora, który banował: xXOskar
Kiedy to się stało?: 30.05.2024
Opis sytuacji: dostałem bana za życzenie  śmierci jest mi bardzo głupio z tego powodu lecz to nie ja to napisałem tylko mój kolega bardzo przepraszam za niego i szczególnie jipsy bo to co on napisał było skierowane w jej stronę i mi wstyd za niego na pewno już nie zostawię mojego konta przy  żadnym koledze żeby nie było drugi raz takiej sytuacji z góry przepraszam i proszę o ściągniecie blokady lub jej skrócenie 
Screen banaObraz

• Superka 1
  • Like 1
  • Skull 5

Dzień dobry
Myślę że to nie był kolega i zrobiłeś to z premedytacją i tak prędzej czy później byś dostał bana za cheaty bo latałeś na reachu.
Jestem na NIE

Edytowane przez Ne4styy

5 godzin temu, KAC_PERR napisał:

Nie wiem kto uwierzy w "to nie ja tylko kolega" nawet jeśli by tak było trzeba było pilnować kolegę. Jestem na nie.

Dlatego napisałem że taka sytuacja więcej niż będzie miała miejsca

5 godzin temu, Ne4styy napisał:

Dzień dobry
Myślę że to nie był kolega i zrobiłeś to z premedytacją i tak prędzej czy później byś dostał bana za cheaty bo latałeś na reachu.
Jestem na NIE

Nie jestem na żadnych chetach a po za tym to nie ja zrobiłem i nawet pisałem z xXOskarem i napisał żeby odwołanie napisać 

Połączono posty.//jipsyy

5 godzin temu, Ne4styy napisał:

Dzień dobry
Jestem na NIE

Jak według ciebie on jest na cheatach to lepiej przestań grac w minecraft bo to nie dla ciebie 

Jestem na TAK ponieważ to dobry chlopak na klatce dzień dobry mówi i nigdy by tak nie napisał a więc dajcie mu ub

Połączono posty.//jipsyy

• Nie ośmieszaj się 1
  • Skull 2

Było to nie rozważne gdy zostawiłeś kolegę samego o takich zdolnościach jak życzenie komuś śmierci, na następny raz pamiętaj wyjść z gry. Jeżeli to prawda z kolegą to możesz się starać o skrócenie blokady. Na TAK.

Moim zdaniem ta sytuacja nie powinna mieć miejsca ,każdy powinien sie zabezpieczać na takie sytuacje .Lecz moim zdaniem każdy powinien mieć drugą szanse a chociaż by skrócenie blokady JESTEM NA TAK

• Opiekun Forum
Opiekun

Sprawę wyjaśniłem z Oskarem i zadecydowaliśmy się na skrócenie bana do 2 tygodni

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

odwolanie_skrocone.png

• Skull 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...