Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kijuu

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _Kijuu
Nick Administratora, który banował: nie pamietam, bylo to dawno
Kiedy to się stało?: Około rok temu? Cos takiego lecz moge sie mylic
Opis sytuacji: Ukrywalem osoby z bl na serwerowym discordzie jak i na serwerze minecraft, i uwazam ze jesli zostala mi dana szansa grania na nowej edycji, to discord rowniez za tym idzie ponieważ serwerowe community ulatwia rozgrywkę i gra sie wtedy przyjemniej. Przez ten czas zrozumialem swoj blad i wiecej go nie popelnie.
Screen bana

IMG_2931.jpeg

Edytowane przez Kijuu

IMG_20230301_172411.jpg

A to już zmieniłeś zachowanie z „wbijam im uprzykrzać życie” na „zmieniłem się proszę dajcie mi szansę”????

historia lubi się powtarzać..

• Skull 1
  • XD 1

DP3Woc2.png

41 minut temu, berkowskyy napisał:

A to już zmieniłeś zachowanie z „wbijam im uprzykrzać życie” na „zmieniłem się proszę dajcie mi szansę”????

historia lubi się powtarzać..

Sądze ze byl to wystarczajacy czas mojej przerwy od serwera jak i discorda o ktorego się rozchodzi i mogę wrocic zaczac spokojnie grac od nowa.

• Superka 1

IMG_20230301_172411.jpg

2 godziny temu, Kijuu napisał:

Sądze ze byl to wystarczajacy czas mojej przerwy od serwera jak i discorda o ktorego się rozchodzi i mogę wrocic zaczac spokojnie grac od nowa.

3 miesiące od udowodnienia tego, że ci nie zależy i będziesz wchodził tylko powyzywać, nie wiem czy to „sporo” czasu na zmianę zachowania  patrząc na to jak długo utrzymujesz takie „zachowanie” 👍

DP3Woc2.png

8 godzin temu, berkowskyy napisał:

3 miesiące od udowodnienia tego, że ci nie zależy i będziesz wchodził tylko powyzywać, nie wiem czy to „sporo” czasu na zmianę zachowania  patrząc na to jak długo utrzymujesz takie „zachowanie” 👍

Jesli nie dacie mi szansy nie dowiecie się tego czy zmienilem swoje zachowanie czy nie, a tylko bedziecie w swoim przekonaniu. Uwazam ze kazdemu warto dac szanse i jedyne co moge zrobic to przekonywać was na temat mojego zachowania na forum gdzie srednio mogę to pokazac.

Edytowane przez Kijuu

IMG_20230301_172411.jpg

@ berkowskyyCzasem dajecie szanse "śmieszkom" i "toxicom" niemal od razu po tym, jak okażą odrobinę skruchy i to za imo o wiele gorsze przewinienia. + naprawdę minęło sporo czasu od kiedy powyższy gracz dostał tego bana, dlatego co wam szkodzi dać mu szansę i obserwować, czy się nie zmienił? 

• Thinking 1

• Admin Forum
Admin Forum

Mimo niedojrzałego zachowania, które prezentowałeś przez ostatnie miesiące, oraz zważywszy na fakt, że od bana na Discordzie minęło już trochę czasu, dostaniesz szansę, podobnie jak na serwerze. Mamy nadzieję, że to, o czym piszesz, jest szczere i faktycznie Twoje zachowanie uległo poprawie. Będziemy Cię obserwować i liczymy na to, że nie będziesz sprawiał więcej problemów. W innym przypadku wrócimy do punktu wyjścia.

• Superka 4

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

• Superka 2

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...