Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

HUbercios

T0taly777

Wyróżnione odpowiedzi

Moj nick to T0taly777. Dzisiaj(15.05) około godziny 16 skradziono mi bloki żelaza. Modchat WhiteMartinix3 ustalił, że osoby podejrzane to Loczeek07 oraz HUbercios. Drugi z wymienionych przyznał mi się jednak twierdził, że zabrał tylko 37 bloków. Gdy usunęłam z działki kopiących na beaconie zapomniałam o loczeek07 po czym na mojej działce gdy znikałam pojawiały się swastyki, również HUbercios przyznał że razem z nim kradł. Gracz rowniez nie stosował się do regulaminu kopania w którym wyraźnie napisane było że nie można kopać na więcej niż dwie kratki, kopał na mniej więcej 10 skarżąc się na lagi których w rzeczywistości nie było.Na pytanie dlaczego to robił odpowiedział mi  ,, nw’’

• Admin Forum
Admin Forum

Wyślij proszę jakieś dowody z całej sytuacji w postaci ss'ow/logów chatu/nagrania. Możesz tutaj lub w tickecie na naszym discordzie. 

image-13.png

W dniu 15.04.2024 o 16:47, T0taly777 napisał:

Moj nick to T0taly777. Dzisiaj(15.05) około godziny 16 skradziono mi bloki żelaza. Modchat WhiteMartinix3 ustalił, że osoby podejrzane to Loczeek07 oraz HUbercios. Drugi z wymienionych przyznał mi się jednak twierdził, że zabrał tylko 37 bloków. Gdy usunęłam z działki kopiących na beaconie zapomniałam o loczeek07 po czym na mojej działce gdy znikałam pojawiały się swastyki, również HUbercios przyznał że razem z nim kradł. Gracz rowniez nie stosował się do regulaminu kopania w którym wyraźnie napisane było że nie można kopać na więcej niż dwie kratki, kopał na mniej więcej 10 skarżąc się na lagi których w rzeczywistości nie było.Na pytanie dlaczego to robił odpowiedział mi  ,, nw’’

Wygląda to poważnie, lecz bez dowodu nie możemy nic zrobić. Jeżeli masz screenshota bądź logi - udostępnij je!

• Thinking 3

Lubię Nonsę, a Ty?

nonsa.jpg

Brak wzoru, brak dowodów. Do działki dodajemy na własną odpowiedzialność. Jeśli nie masz ewidentnych dowodów na kradzież to skarga nie moze być rozpatrzona pozytywnie. Najlepiej to wrzuć logi lub ssy jak masz. 

Jestem na nie.

Co do skargi- od 3 dni nie wstawiłeś żadnych dowodów. Pisałem na dc, żebyś się ze wszystkim zapoznał itd., ale tego nie zrobiłeś, więc do odrzucenia.

9 godzin temu, Lepper_ napisał:

Wygląda to poważnie, lecz bez dowodu nie możemy nic zrobić. Jeżeli masz screenshota bądź logi - udostępnij je!

Piszesz jakbyś był jednym z członków administracji. Następnym razem napisz podanie na modchata i wtedy tak pisz XD.

Edytowane przez dominik585

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

2 godziny temu, dominik585 napisał:

Co do skargi- od 3 dni nie wstawiłeś żadnych dowodów. Pisałem na dc, żebyś się ze wszystkim zapoznał itd., ale tego nie zrobiłeś, więc do odrzucenia.

Piszesz jakbyś był jednym z członków administracji. Następnym razem napisz podanie na modchata i wtedy tak pisz XD.

Poczekaj tak z dwa lata, dobra? Może wtedy mnie zechcą

Lubię Nonsę, a Ty?

nonsa.jpg

• Admin Forum
Admin Forum

Sprawa wyjaśniona na discordzie. Skargę akceptuję.

image-13.png

• Admin Forum
Admin Forum

skarga_gracz_akceptowane.png

image-13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...