Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ogłoszenie informacyjne o nowej edycji

Wiechu

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick 
Wiechu
Propozycja dotyczy

Ogłoszenie informacyjne o nowej edycji.

Opis propozycji

Siedząc na serwerze często zdarza mi się widywać graczy, którzy wypytują moderatorów bądź innych graczy o nową edycję, oficjalna data nowej edycji jak wiadomo nie jest jeszcze znana, aczkolwiek myślę, że warto by dodać ogłoszenie, które co jakiś czas wraz z innymi ogłoszeniami pojawiałoby się na chacie.

Ogłoszenie typu: Data nowej edycji nie jest jeszcze oficjalnie znana, jednakże wielkimi krokami zbliżamy się do jej końca, kolejnych informacji dowiecie się wkrótce.

Jest to szczegół, ale myślę, że warto takie coś dla bajeru wdrożyć.
Dodatkowe SS'y: Myślę, że się obejdzie :)

Raczej nie byłoby to ciężkie do wprowadzenia, ale trochę zbędne:/. Niewielu graczy zwraca uwagę na te ogłoszenia, a jeżeli już chcieliby się dowiedzieć kiedy będzie nowa edycja, to jak najbardziej można zapytać administracji na /pomoc lub w prywatnej wiadomości (chociaż odpiszą raczej tak samo jak to napisałeś w Twojej propozycji) albo stałych graczy, którzy mniej więcej się orientują za jaki czas ona może nastąpić. Na nie.

Na nie. Jak gracz zadaje info na /pomoc to otrzymuje informacje, że data nie jest znana a myślę też iż większość graczy to to pytanie odnośnie edycji zadaje dla beki bo nie raz to pytanie pada nawet jak jest jeden dzień edycji lub dwa albo w trakcie bo ludziom nudzi się gra i wyczekują nowej edycji. Z reszta przybliżony czas trwania edycji jest zawsze podany więc wątpię by taka informacja była potrzebna na czacie 🤷‍♀️ 

Edytowane przez Czani

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...