Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

The_Ala234

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego : The_Ala234

Nick Administratora : DragisPL

Długość bana: 10

Kiedy to się stało : Dzisiaj około godziny 16

Opis sytuacji : Byłam na mapie surowcowej w celu znalezienia kordów wysłanych przez moją znajomą. Zaczęłam się kopać na skos także w dół. Sytuacja wyglądała tak jakbym kopała się na x-rayu. Po znalezieniu kordów zaczęłam zwiedzać jaskinie , gdzie w sytuacji śmiertelnej przeteleportowałam się na spawn. Po około 5 minutach zostałam sprawdzona i dostałam bana. ( Owszem posiadam x-raya który działa na wersję 1.18 , który nie pokazuje mi potrzebnych rud i spawnerów). Zestresowana w momencie sprawdzania stwierdziłam , że się nie będę tłumaczyć ( tylko się podporządkuje).

Screen bana : file:///C:/Users/Mariu/Downloads/zrzut.png

Godzinę temu, The_Ala234 napisał:

( Owszem posiadam x-raya który działa na wersję 1.18 , który nie pokazuje mi potrzebnych rud i spawnerów).

Witam ponownie. Jak wspomniałaś, posiadasz wersję 1.18 programu X-Ray. Wcześniej tłumaczyłaś, że nie działa ona, ale gdy poprosiłem, abyś go włączyła, zauważyliśmy coś innego zarówno ja, ty, jak i Jipsyy. Następnie przypomniałem ci, że korzystanie z tego jest zabronione. A więc, moim zdaniem, odwołanie jest do odrzucenia.

• Superka 1

Owszem działa w niektórych momentach , ale nie używałam tej modyfikacji. Jak wspomniałam znajoma wysłała mi kordy do sprawdzenia . Jeśli jest potrzeba wysłania dowodu pisania o kordach mogę podesłać , jeśli nie potrzeba to okej. Jeszcze raz przepraszam za utrudnienia w związku z przewinieniem i życzę miłego dnia.

Zrzut ekranu 2024-04-02 184909.png

Edytowane przez The_Ala234
Załączenie obrazka

Owszem mogłaś nie używać x-raya w tamtym momencie, nawet gdybyś nie używała go nigdy na serwerze za pewno byś i tak dostała bana. Jak każdy wie nie można nawet mieć takich modyfikacji na komputerze, bo od razu będzie ban💀 nawet gdy się tego nigdy nie używało na serwerze. Jestem za odrzuceniem, ale też można jakąś szansę dać i skrócić bana.

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• Opiekun Forum
Opiekun

@The_Ala234 Widzę, że zależy Ci na grze tutaj, dlatego damy Ci szansę na ponowne sprawdzenie Twojego komputera przez Moderatora pod kątem cheatów. Zgłoś się do nas na TeamSpeak3 (ts.realcraft.pl) lub najlepiej otwórz ticketa na naszym serwerze Discord https://discord.gg/realcraft

• Superka 4
  • Like 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

@dominik585mozesz mieć cheaty na komputerze, ale nie możesz ich używać. To obowiązkiem admina jest sprawdzenie, czy korzystałeś z nich na tym konkretnie serwerze, dlatego jeśli ten nub dragis tego nie zrobił, to przynajmniej o tyle dobrze, że aversh daje taką szansę. 

• Thinking 1

2 godziny temu, Wariatka_29 napisał:

@dominik585mozesz mieć cheaty na komputerze, ale nie możesz ich używać. To obowiązkiem admina jest sprawdzenie, czy korzystałeś z nich na tym konkretnie serwerze, dlatego jeśli ten nub dragis tego nie zrobił, to przynajmniej o tyle dobrze, że aversh daje taką szansę. 

Co ty za bzdury wypisujesz, nie możesz mieć czitów na komputerze bo za to jest ban. Sam kiedyś dostałem bana za jakiegoś czita, który se w koszu leżał. 

Co do samego odwołania, zostały u ciebie wykryte czity, więc zostałaś odpowiednio ukarana za to zachowanie. Nie widzę tu za bardzo sensu w pisaniu odwołania. 

Jestem na nie.

• Haha 1

5 godzin temu, Wariatka_29 napisał:

Z takim czymś już kiedyś się spotkałem i akurat za samo posiadanie jest ban. Jedynym wyjściem było napisanie odwołania i pokazanie administracji, w jakich dniach była używana modyfikacja itd., jeśli nie była używana na serwerze, byłby unban, ale zapewne kazaliby usunąć daną modyfikacje z komputera. Dopisze, że nie zawsze takie coś przechodziło

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Wszystko się wyjaśniło. Odwołanie akceptuję

• Superka 1

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

image.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...