Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Łączenie działek w 8 osób

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Łączenie działek w 8 osób
Opis propozycji: W tej propozycji proponuję, by można było łączyć działki w 8 osób. Mogłoby wtedy takie połączenie niejako być również też siedzibą gildii. Pozwoliłoby to również na budowanie większych budowli. 
Dodatkowe SS'y: Brak

• Skull 1
  • XD 1

Propozycja super, bo często miałam ochotę połączyć z 4-5 osobami, a nie było takiej możliwości, przez co musieliśmy się rozdzielać, kto z kim łączy. Znając życie nic takiego nie wprowadzą, ale i tak jestem na tak.

• Superka 1

Osobiście na nie. Ale nie z tego, że propozycja nie fajna bo spoko ale wydaje mi się, że liczba łączenia działek aktualna jest wystarczająca i nie potrzeba jej zwiększać. Ewentualnie te łączenie działek mogłoby dotyczyć tylko startowych i normalnych 🤷‍♀️

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Mod Forum

Jestem na tak. Moim zdaniem gdyby się wprowadziło do tego pewne ograniczenia typu wielkość łączonych działek byłoby fajnym urozmaiceniem rozgrywki.

• Superka 1

giphy.gif

Póki co łączenie działek w 4 osoby bywa czasem problematyczne, a znalezienie źródła problemu jest niewyobrażalnie ciężkie, dlatego na chwilę obecną takiego usprawnienia nie dodamy na serwer w obawie o większe szkody niż korzyści.

• Superka 1
  • Przytulas 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...