Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Turniej klanów PVP

UwUnikus3

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick : UwUnikus
Propozycja dotyczy : Turnieju klanów (PVP)
Opis propozycji:

Dzień dobry przychodzę z propozycją "TURNIEJU KLANÓW PVP". Turniej ten mógłby przynieść dużo zabawy dla dużej ilości graczy. Odbywałby się on w "systemie drabinkowym" czyli po ogłoszeniu turnieju
koniecznym jest zebrać zapisy. Kiedy zapisy dobiegną końca, należy rozlosować klany, które walczyłyby ze sobą
KLAN VS KLAN. Z każdego klanu liderzy mieliby za zadanie wyłonić 5 przedstawicieli oraz na przykład 2 graczy rezerwowych.

W zależności od tego, który gracz zostanie na arenie, ta drużyna wygrywa. Gracze walczący na arenie posiadaliby takie same przedmioty do walki. Moim zdaniem na niższych szczeblach drabinki powinno się grać do jednej wygranej, zaś na półfinałach i wyżej turniej powinien zakładać strukturę
"BEST OF THREE" czyli do 3 wygranych. Uważam także że od półfinału w górę gracze mogliby stać na trybunach jako widownia. Myślę, że nie jest to trudny do zorganizowania turniej, a wreszcie bitwy pomiędzy klanami nabrałyby więcej sensu.

Nagrodami za 3 pierwsze miejsca mogłyby być:
-pieniądze
-mityczne skrzynki
-żetony
-Trofeum za wygrany turniej
-czy chociażby jakieś ulepszenie klanowe za darmo

Grubsze nagrody, które pewnie nie zostaną umieszczone w turnieju to:
-pryzmatyczny relikt
-beacon
-boski miecz (z podpisem "najlepszy wojownik na serwerze")
-części boskiego seta
(Zdaje sobie sprawę, że te nagrody są bardzo wartościowe, ale umieściłem je tu, ponieważ turniej nie byłby prosty do wygrania)

• Superka 2
  • Dislike 1

Myślę, że taki turniej mógłby zostać zorganizowany, w sumie to jakaś odmiana. Wszystko ładnie opisane w propozycji, do niczego przyczepić się nie można. Ale zastanawia mnie jak i zapewne niejedną osobę czy byłyby chętne klany do wzięcia udziału w tym turnieju, do turnieju potrzeba przynajmniej około 5 klanów, więc też warto popytać innych osób czy w ogóle brałyby w takim czymś udział. Na razie neutral

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Zwycięzca

Spoko pomysł, taki turniej byłby ciekawym urozmaiceniem rozgrywki i jak najbardziej jestem ZA, od siebie dodam, że i tak powolutku edycja zmierza ku końcowi, a wygranie takiego turnieju nie jest takie łatwe, więc można dać nawet te lepsze nagrody :3

• Superka 1

Hm, propozycja jest całkiem spoko, tak, jak napisali powyżej, to zawsze jakieś urozmaicenie i coś nowego, jednak imo trzeba wziąć pod uwagę, że w każdym klanie liczba jego członków jest różna i w jednym może ich być powyżej 20/30, a w innym nie więcej niż 10. Tak samo, jedni klanowicze mogą specjalizować się w pvp, inni nie, dlatego zainteresowanie takim pomysłem może być różne.  Ano i trzeba wziąć pod uwagę fakt, że zgranie wszystkich potencjalnych wojowników w tym samym czasie może być zwyczajnie trudne. Jestem na neutral. 

• Superka 1

• 4 tygodnie później...
W dniu 10.03.2024 o 12:58, UwUnikus3 napisał:

Twój nick : UwUnikus
Propozycja dotyczy : Turnieju klanów (PVP)
Opis propozycji:

Dzień dobry przychodzę z propozycją "TURNIEJU KLANÓW PVP". Turniej ten mógłby przynieść dużo zabawy dla dużej ilości graczy. Odbywałby się on w "systemie drabinkowym" czyli po ogłoszeniu turnieju
koniecznym jest zebrać zapisy. Kiedy zapisy dobiegną końca, należy rozlosować klany, które walczyłyby ze sobą
KLAN VS KLAN. Z każdego klanu liderzy mieliby za zadanie wyłonić 5 przedstawicieli oraz na przykład 2 graczy rezerwowych.

W zależności od tego, który gracz zostanie na arenie, ta drużyna wygrywa. Gracze walczący na arenie posiadaliby takie same przedmioty do walki. Moim zdaniem na niższych szczeblach drabinki powinno się grać do jednej wygranej, zaś na półfinałach i wyżej turniej powinien zakładać strukturę
"BEST OF THREE" czyli do 3 wygranych. Uważam także że od półfinału w górę gracze mogliby stać na trybunach jako widownia. Myślę, że nie jest to trudny do zorganizowania turniej, a wreszcie bitwy pomiędzy klanami nabrałyby więcej sensu.

Nagrodami za 3 pierwsze miejsca mogłyby być:
-pieniądze
-mityczne skrzynki
-żetony
-Trofeum za wygrany turniej
-czy chociażby jakieś ulepszenie klanowe za darmo

Grubsze nagrody, które pewnie nie zostaną umieszczone w turnieju to:
-pryzmatyczny relikt
-beacon
-boski miecz (z podpisem "najlepszy wojownik na serwerze")
-części boskiego seta
(Zdaje sobie sprawę, że te nagrody są bardzo wartościowe, ale umieściłem je tu, ponieważ turniej nie byłby prosty do wygrania)

Wspaniały pomysł. Popieram!

Lubię Nonsę, a Ty?

nonsa.jpg

Wstępnie zaakceptujemy ten pomysł, ponieważ każda forma turnieju jest spoko, natomiast boimy się, że zebranie tak dużej ilości Graczy w paru dniach o tej samej godzinie byłoby problematyczne. Tak samo jak nagrody, które nie wiadomo czy byłyby dla klanu jako ogół, czy dla osób, które brały udział w turnieju.

Natomiast o tych kwestiach będziemy myśleć na nowej edycji, kiedy przypływ Graczy będzie większy, jak i możliwe zainteresowanie nim. 

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...