Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowy event

BAJER3K

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): BAJER3K
Propozycja dotyczy (tytuł): Nowy event
Opis propozycji: Witam, z tego co wiem, na serwerze nie ma eventu typu deathrun (jest tor przeszkod ale to co innego), polegalby on w sumie na tym co sam tor, ale bylby on krótszy i zawierałby mniej przeszkód na mapie, a za to byłyby pułapki typu, zapadajaca się ziemia, efekty, czynne zmiany w mapie. Pułapki mogłyby być automatyczne, lub (co według mnie jest lepsze) przez organizatorow eventu/wylosowanego gracza. Jezeli ktos odpadnie (spadnie do pulapki), przegrywa, jezeli ktos dobiegnie do mety jako pierwszy - wygrywa. W przypadku jezeli to gracz mialby streowac pulapkami, wygrywa w momencie, gdy kazdy odpadnie. Event moglby byc podzielony na rundy, np. 3, aby wiecej osob moglo wygrac.

Myśląc o nowym evencie, proponowałbym również zmianę map aktualnych eventow, w szczegolnosci torow przeszkod i parkour. Wiele osób gra już na tyle długo, że zna aktualne mapy na pamięć i ma je w małym palcu. Dlatego głownie wygrywają wciąż te same osoby, nie dając szans innym, np. nowym graczom, dlatego myślę, że wprowadzenie świeżości to dobry pomysł, również przyjemniej gra się na czymś nowym. :)
Pozdrawiam 
Dodatkowe SS'y: zbędne

• Dislike 1

Hejka, nie za bardzo sb to wyobrażam, pod takim względem, że ludzie będą biegnąć i kto będzie klikał te przyciski, czy będzie to auto? Co losowości jestem giga na nie, ale jakby jakiś gracz klikał na przyciski to można pomyśleć. Jestem neutral

3 minuty temu, _3stek_ napisał:

Hejka, nie za bardzo sb to wyobrażam, pod takim względem, że ludzie będą biegnąć i kto będzie klikał te przyciski, czy będzie to auto? Co losowości jestem giga na nie, ale jakby jakiś gracz klikał na przyciski to można pomyśleć. Jestem neutral

tak, wlasnie chodzi mi raczej o to, zeby to gracz klikal, jak mowilem organizatorzy lub losowany gracz, np. po przez pytania jak na wyscigach lodek

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Myślę, że taki event nie ma sensu, podobnie działa Speedrun, masz mniej przeszkód, jest krótszy, tylko nie jest automatyczny. Jakby gracze mieli mieć możliwość klikania tego to trzeba by było wszystko specjalnie ustawiać, bo jak dobrze wiemy gracze nie mają dostępu do ruszania czegokolwiek podczas eventu. Sam osobiście uważam, że byłoby to nudne i trudne do ogarnięcia. Dodatkowo duża ilość mechanizmów, o których wspomniałeś mogłaby powodować lagi, które nikomu by się nie spodobały. Co do zmian mapek staramy się korzystać z różnych i tworzyć dla Was nowe, ale niestety ciezko ogarnąć to tak, żeby jedna mapka nie była używana kilka miesięcy. Eventy robimy dla Was regularnie, czasem nawet 2 w dzień i te mapki muszą się powtarzać, bo nie ma ich miliony. Ogólnie jestem za odrzuceniem, a z mapkami staramy się jak możemy. 

Edytowane przez Koriksss
  • Superka 1
  • Dislike 1

image-13.png

• 4 tygodnie później...
W dniu 8.03.2024 o 21:23, BAJER3K napisał:

Twój nick (z serwera): BAJER3K
Propozycja dotyczy (tytuł): Nowy event
Opis propozycji: Witam, z tego co wiem, na serwerze nie ma eventu typu deathrun (jest tor przeszkod ale to co innego), polegalby on w sumie na tym co sam tor, ale bylby on krótszy i zawierałby mniej przeszkód na mapie, a za to byłyby pułapki typu, zapadajaca się ziemia, efekty, czynne zmiany w mapie. Pułapki mogłyby być automatyczne, lub (co według mnie jest lepsze) przez organizatorow eventu/wylosowanego gracza. Jezeli ktos odpadnie (spadnie do pulapki), przegrywa, jezeli ktos dobiegnie do mety jako pierwszy - wygrywa. W przypadku jezeli to gracz mialby streowac pulapkami, wygrywa w momencie, gdy kazdy odpadnie. Event moglby byc podzielony na rundy, np. 3, aby wiecej osob moglo wygrac.

Myśląc o nowym evencie, proponowałbym również zmianę map aktualnych eventow, w szczegolnosci torow przeszkod i parkour. Wiele osób gra już na tyle długo, że zna aktualne mapy na pamięć i ma je w małym palcu. Dlatego głownie wygrywają wciąż te same osoby, nie dając szans innym, np. nowym graczom, dlatego myślę, że wprowadzenie świeżości to dobry pomysł, również przyjemniej gra się na czymś nowym. :)
Pozdrawiam 
Dodatkowe SS'y: zbędne

Nie podoba mi się ten pomysł, odrzucam.

Lubię Nonsę, a Ty?

nonsa.jpg

• Administrator
Admin

Niestety nie widzimy przebiegu tego eventu i tego jak mógłby zostać ciekawie zorganizowany.
Staramy się co edycje przygotowywać nowe mapki do eventów i aktualizować już istniejące.

• Administrator
Admin

propozycja_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...