Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_tysiak_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: …. _tysiak_

Nick Administratora, który banował: …. Marcinek0106

Kiedy to się stało?:…. 07.03.2024

Opis sytuacji: W kilka osób zostaliśmy wprowadzeni w błąd przez jednego z KidModow w sprawie MK. W regulaminie jest co innego KidMod mówi co innego i gracze już się gubią w tym. Wiem ze powinnismy grać zgodnie z regulaminem, który czytaliśmy, zamiast słuchać innych graczy, ale jednak to nie był zwykły gracz tylko KidMod. Uwazam, ze wina nie leży tylko po mojej stronie i ze ta sytuacja wynika z nieporozumienia. Myśle, ze gracze wprowadzeni w błąd zasługują na jeszcze jedna szanse z góry przepraszam i dziękuje za rozpatrzenie odwolania. 

Screen bana: 

• Administrator
Admin

Czekam na dowody w sprawie rzekomego wprowadzenia w błąd przez jednego z naszych administratorów.
Kopiowanie tłumaczenia z innego odwołania, które zostało zaakceptowane nie jest dobrym rozwiązaniem, bo musisz teraz przedstawić dowody na to co tutaj napisałeś.

• Superka 1

3 minuty temu, Nolifequ napisał:

Czekam na dowody w sprawie rzekomego wprowadzenia w błąd przez jednego z naszych administratorów.
Kopiowanie tłumaczenia z innego odwołania, które zostało zaakceptowane nie jest dobrym rozwiązaniem, bo musisz teraz przedstawić dowody na to co tutaj napisałeś.

W czasie rozmowy na dc jedno z nas dostało taką informacje od KidModa i wszyscy o tym dyskutowaliśmy. Jedynym dowodem jest rozmowa z odwołania związanego z tą sprawą, która została wszystkim przekazana z czego wynikło nieporozumienie. Uważam, że wprowadzenie w błąd jednej osoby wiąże się z wprowadzeniem kolejnych i wszyscy powinniśmy być potraktowani równo, ponieważ było to grupowe nieporozumienie. 

• Administrator
Admin

Nikt z was nie otrzymał informacji, że na serwerze można mieć multikonta.

• Superka 2

Gracz, który złożył poprzednie odwołanie, które zaakceptowaliście może potwierdzić, że to nie jest ,,kopiowanie tłumaczenia" tylko ta sama sytuacja

Dostaliśmy wiadomość, którą błędnie zinterpretowaliśmy i to jest nasz błąd. Powtórzę po raz kolejny, że nieporozumienie jest to moja i innych graczy wina, ale również KidModa, który napisał wiadomość. Wszyscy w tej sprawie byliśmy postawieni w takiej samej sytuacji i każdy moim zdaniem powinien być potraktowany tak samo.

Trochę nie rozumiem jak mogliście źle zinterpretować wiadomość skoro kidmod niechcąco wysłał do twojego kolegi wiadomość (co podkreślił, że wysłał ją nie tam gdzie trzeba), a on sam sobie dopowiedział pisząc wiadomość "bez lipy, dobrze wiedziec ze monza multikonta hah". Nawet jeśli zdarzyła by się sytuacja gdzie jakikolwiek administrator napisałby wam, że możecie mieć multikonta, to nie powinniście się sugerować jego wiadomością tylko regulaminem serwera, skoro go przeczytaliście lub po prostu zapytać się o takie coś na /pomoc, bądź jakiegoś administratora z wyższą rangą (na serwerze, DC, ts3, forum). Jeśli rzeczywiście gadałeś z kolegą, który to potwierdzi, że tak było, rzeczywiście powinna być sprawiedliwość i kara też powinna zostać zdjęta na twoim koncie. Neutral

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Ja nie widziałam tych wiadomości dostaliśmy tylko info, że chyba można multikonta i zaczęliśmy o tym gadać na dc jak pisałam wcześniej. Mogły zajść zmiany w regulaminie, o których nie wiedzieliśmy itd. temat myślę, że został omówiony szczegółowo, a rozpatrzenie go zostawiam administracji. Można tu pisać i pisać, a jest to mój błąd przyznaje, jestem tego świadoma i przepraszam, natomiast wynikał z nieporozumienia.  

36 minut temu, _tysiak_ napisał:

Ja nie widziałam tych wiadomości dostaliśmy tylko info, że chyba można multikonta i zaczęliśmy o tym gadać na dc jak pisałam wcześniej. Mogły zajść zmiany w regulaminie, o których nie wiedzieliśmy itd.

Dodam tylko, że nie powinniście obwiniać kidmoda za napisanie "fałszywej" informacji tylko swojego kolegę, który sam uznał, że administrator napisał tą informację, bo jak sama mówisz nie widzieliście tych wiadomości więc uwierzyliście koledze na słowo. I zarówno mogliście pomyśleć i sprawdzić regulamin, a nie mówić między sobą, że w regulaminie było inaczej niż wam kolega powiedział, a i tak nikt nie wpadł na pomysł żeby to sprawdzić. Następnym razem sprawdzajcie takie informacje i wtedy będą się okazywać prawdziwe lub fałszywe.

To tylko moje podsumowanie całej sytuacji, resztę zostawiam administracji.

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Mam podobne zdanie, wina leży po obu stronach i nikt nikogo w 100% nie obwinia bo nie ma osoby  ,,niewinnej" w tej sytuacji, ale każdy ma podobną winę, więc powinien ponieść podobne konsekwencje.

• Administrator
Admin

Sprawa została wyjaśniona w tickecie na discordzie, odwołanie akceptuje.
Przestrzegam również przed tworzeniem multikont, następne takie sytuacje z Twojej strony, czy znajomych będą traktowane surowo.

• Superka 1

• Administrator
Admin

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...