Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

roni10

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...roni10
Nick Administratora, który banował: ... Noliifequ
Kiedy to się stało?: ... 6.03.2024
Opis sytuacji: ... Nie było mnie na serverze, ale skoro jeden KidMod gada, że można MK to co wy wszsyscy nie znacie regulaminu ? Odwołuje sie ponieważ zostałem wprowadzony w bład przez waszego KidModa, moge podać jego nick bo pamietam 
Screen bana: ...

Odwołanie do bana.PNG

12 minut temu, roni10 napisał:

KidMod gada, że można MK to co wy wszsyscy nie znacie regulaminu ?

Masz jakieś dowody na to że "któryś" kidmod ci coś takiego powiedział? 

Don't even try B) 

spacer.png

Teraz, Alcapone_ napisał:

Masz jakieś dowody na to że "któryś" kidmod ci coś takiego powiedział? 

Niestety, nie bo ja bym wiedział, że to nie legalne, to był zrobił ss 

Ale mimo wszystko KidMod nie powinien wporwadzać gracza w błąd i mam gracza, który też myślał, że są Mk bo on mu tak powiedział, mogę wejsc na dc ! 

Teraz, roni10 napisał:

Niestety, nie bo ja bym wiedział, że to nie legalne, to był zrobił ss 

Ale mimo wszystko KidMod nie powinien wporwadzać gracza w błąd i mam gracza, który też myślał, że są Mk bo on mu tak powiedział, mogę wejsc na dc ! 

Tyle że bez dowodów to tak jakby ten kidmod tego nie powiedział. A tbh niezbyt wiarygodnie to brzmi.
Pomijając fakt że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Don't even try B) 

spacer.png

Jak najbardziej, to rozumiem wina leży po mojej stronie, ale jak i po stronie KidModa

Po mojej bo powineinem czytać regulamin !

Po jego bo nie powienine ludzi w błędy wprowadzać, tylko pomagać i to trochę słabe było 

Mówie, prawdę nie mam powodu, żeby kłamać, zrobicie oczywiście co uważacie, ale moim zdaniem powinienem dostać jeszcze jedna szanse, z góry dziękuję i przepraszam 

• Like 1

32 minuty temu, roni10 napisał:

Jak najbardziej, to rozumiem wina leży po mojej stronie, ale jak i po stronie KidModa

Po mojej bo powineinem czytać regulamin !

Po jego bo nie powienine ludzi w błędy wprowadzać, tylko pomagać i to trochę słabe było 

Mówie, prawdę nie mam powodu, żeby kłamać, zrobicie oczywiście co uważacie, ale moim zdaniem powinienem dostać jeszcze jedna szanse, z góry dziękuję i przepraszam 

Kidmod pisał na serwerze czy gadał na kanale głosowym? Jeśli pisał, wszystko możesz sprawdzić w logach

Edytowane przez dominik585

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• Admin Forum
Admin Forum

Wszystko sobie wyjaśnimy w tickecie, tam wysłałeś co miałeś, ktoś to zweryfikuje i jeśli będzie trzeba zaakceptuje/odrzuci odwołanie.

• Superka 1

image-13.png

• Administrator
Admin
[21:31:41] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Koriksss -> roni10] jaki masz nick na głównym koncie?
[21:31:43] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Koriksss -> roni10] nie tu
[21:31:48] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Koriksss -> roni10] sorkik
[21:32:00] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [roni10 -> Koriksss] bez lipy, dobrze wiedziec ze monza multikonta hah
[21:32:05] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [roni10 -> Koriksss] nie no bez lipy nic nie slyrzlem
[21:32:10] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Koriksss -> roni10] Również się trzymaj i powodzenia
[21:32:13] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [roni10 -> Koriksss] <3

Wiadomość, która została wysłana do Ciebie przez przypadek przez koriksa nie jest pozwoleniem na tworzenie multikont. Twoim błędem jest odebranie jej na swoją korzyść.
Nie wiesz do kogo miała być skierowana i czy w ogóle dotyczyła serwera.
Na swoim głównym koncie możesz grać, ale pieniądze zgromadzone przez ustawianie lotto, obstawiając każdą liczbę zostaną oczywiście zabrane z Twojego konta.

• Superka 2
  • Wow 1

• Administrator
Admin

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...