Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmniejszenie wymaganego poziomu kowala do wydobywania debrisów

WyspyKanaryjskie

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): WyspyKanaryjskie
Propozycja dotyczy (tytuł): Zmniejszenie wymaganego poziomu kowala do wydobywania debrisów
Opis propozycji: Cześć, przychodzę z propozycją, która mogłaby w jakimś stopniu ułatwić rozgrywkę na serwerze. Obecnie aby wykopać i mieć szansę %-ową na zdobycie debrisów potrzebny jest 10 lvl kowala (w mojej opinii za duży). Myślę, że zmniejszenie tego poziomu np. do 7 ewentualnie 6 mogłoby spowodować większą rywalizację o ten dobrobyt. Wiele razy a czacie widziałem takie zdania jak "Chce ktoś wykopać debris (kordy) zapraszam!!". Tym bardziej, że w dniu dzisiejszym jest reset netheru i złoża pojawią się na nowo. 
Dodatkowe SS'y: Zbędne

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Pozdrawiam

WyspyKanaryjskie

p.s. Zachęcam również innych graczy do wypowiedzenia się w tej sprawie. 

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Ja niestety stanę w kontrze do twojej propozycji. Uważam że fakt iż trzeba jednak pewnej dedykacji do wbijania poziomu kowala żeby dostać przywilej zdobywania debrisów i jest to jak najbardziej ok.

Za odrzuceniem.

Edytowane przez Alcapone_
  • Like 1

Don't even try B) 

spacer.png

Po co ktoś kopie debris skoro go nie może wykopać? No troche dziwne, sam nie widziałem takich wiadomości, ale teraz rzadko bywam na serwerze, więc mogłem nie widzieć. Imo powinno to tak zostać, bo musisz włożyć trud w wbicie tego. Wiadomo, że te 2/3 poziomy niżej będą dosyć trudne, jak nie masz "sposobu" na tą pracę. Jestem na NIE

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...