Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Poprawka wyświetlanego komunikatu

prowoGG

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera)martinbratan
Propozycja dotyczy (tytuł)Poprawka wyświetlanego komunikatu
Opis propozycjiWitam, od kilku dni na serwerze mamy dostęp do mapy netheru i jedna rzecz bardzo na pewno nie tylko mnie się rzuca w oczy, a zarazem w te oczy kłuje. Mianowicie, gdy znajdujemy się na obrzeżach zabezpieczonej twierdzy na czacie pojawia się komunikat, że wchodzisz na teren zabezpieczonej twierdzy i budowanie jest zablokowane. Jak dla mnie komunikat jest totalnie zbędny, bo gdy ktoś spróbuje cokolwiek postawić to po nieudanej próbie sam to wydedukuje, że nie można budować w danym obszarze. Jeśli osoba tworząca komunikat ma inne zdanie, niż moje, które przedstawiłem przed sekundą. Niech chociażby zmniejszy częstotliwość wyświetlanego komunikatu, ponieważ zaśmieca to bardzo czat i można czasem nie zauważyć, jak ktoś do Ciebie coś pisze. Poniżej zamieszczam ss'y, aby zobrazować mój wywód. Pozdrawiam czytelników.
Dodatkowe SS'yOjRk3Y2.png

• Superka 2

Tez mnie ten komunikat irytuje, gdy biegasz co całej twierdzy, nie raz szkielet spadnie z twierdzy i trzeba zejść z twierdzy znowu wejść, spam tego komunikatu jest okropny i nie da się czytać wiadomości graczy przez zaśmiecony chat. Jak najbardziej jestem za tym aby komunikat zmienić w jakiś sposób. Za zaakceptowaniem

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...