Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Cykliczne turnieje PvP

prowoGG

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera)martinbratan
Propozycja dotyczy (tytuł)Cykliczne turnieje PvP
Opis propozycjiWitam, jako że poprzednia moja propozycja została rozpatrzona i wprowadzona w zawrotnym tempie (za co bardzo dziękuje Administracji i graczom za na prawdę pozytywny odbiór) przychodzę do Was z kolejną propozycją, którą jak wyżej napisałem są cykliczne turnieje PvP na przykład dwa razy w miesiącu. Turnieje by wyglądały w sposób taki, że osoby z top10 toplisty PvP walczą ze sobą po na przykład 3 walki na dzień a pary są oczywiście rozlosowywane. Pozwoli to na przerzedzenie osób, które  jeszcze jakiś czas temu zyskały wysoką pozycje poprzez rzeczy od jutra nielegalne (tj. kupowanie/oddawanie killi dla korzyści jednej osoby). Jestem oczywiście otwarty na konstruktywną krytykę poniżej, jeśli masz jakiś pomysł jak zmodyfikować moją propozycje - śmiało o tym napisz. Ponadto warto zaznaczyć, że zorganizowanie takowego turnieju nie jest niczym czasochłonnym posiadając na serwerze wspaniale działający system dueli. Pozdrawiam wszystkich czytelników i życzę miłego dnia, wieczora, nocy w zależności od czasu, w którym to będziecie czytać.
Dodatkowe SS'yNie istnieje potrzeba zamieszczania dodatkowych screen shotów.

• Thinking 2

• Admin Forum
Admin Forum
Napisano (edytowane)

Myślę, że nie każdy z tej toplisty chciałby brać udział w takim turnieju, a obowiązkowy udział byłby czymś absurdalnym. Być może coś źle interpretuje. Jeśli jednak tak to miałoby wyglądać, to jestem za odrzuceniem i czekam na jakieś alternatywy, bo wydaje mi się, że to nie przejdzie. 

Edytowane przez Koriksss

image-13.png

Niestety taka propozycja raczej nie przejdzie, ponieważ np. cayen który/a jest top2 pvp nie zawalczył/a by w takim turnieju ze względu na utratę pkt pvp (oczywiście nie mówię tylko o tym graczu, że był/a niesprawiedliwa dostając pkt pvp za nic, bo zapewne niejedna osoba tak robiła). Ja bym proponował na tej edycji zrobić "turniej" top15 pvp w którym każdy pokazałby swoje umiejętności i jeśli byłoby ich brak zostałyby usunięte pkt pvp, ponieważ uważam, że zakazanie kupowanie killi na tej edycji za wiele nie wniosło i nie wniesie, a owa topka za wiele się nie zmieni (raczej wszystko zmieni się od następnej edycji). Niestety topka wielu graczy została wbita niesprawiedliwe, a główki i tak dostaną, dlatego też zaproponowałem takie coś. Można coś nad tym pomyśleć, jak to zorganizować itd.

• Thinking 2

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

22 minuty temu, dominik585 napisał:

Niestety taka propozycja raczej nie przejdzie, ponieważ np. cayen który/a jest top2 pvp nie zawalczył/a by w takim turnieju ze względu na utratę pkt pvp (oczywiście nie mówię tylko o tym graczu, że był/a niesprawiedliwa dostając pkt pvp za nic, bo zapewne niejedna osoba tak robiła). Ja bym proponował na tej edycji zrobić "turniej" top15 pvp w którym każdy pokazałby swoje umiejętności i jeśli byłoby ich brak zostałyby usunięte pkt pvp, ponieważ uważam, że zakazanie kupowanie killi na tej edycji za wiele nie wniosło i nie wniesie, a owa topka za wiele się nie zmieni (raczej wszystko zmieni się od następnej edycji). Niestety topka wielu graczy została wbita niesprawiedliwe, a główki i tak dostaną, dlatego też zaproponowałem takie coś. Można coś nad tym pomyśleć, jak to zorganizować itd.

Dlatego przykładowo można by wprowadzić kary za odmówienie walki w postaci na przykład -10% obecnych punktów. Zawsze jest na to jakieś rozwiązanie. Apropo tego co Ty napisałeś - też ma to jakiś sens tylko zbyt dużo kontrowersji by było, a ponadto można wywnioskować to bez żadnego turnieju patrząc tylko na KDR, bo nie uwierzę, że niektórzy są na tyle skillowymi graczami, aby mieć tak mało śmierci na dość sporą ilość zabójstw. 
Cr2m0F8.png

• Superka 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Po to jest toplistaPvP, żeby ją przerzedzać na Pvp, a nie na sztucznie kreowanych turniejach. Został wprowadzony zakaz kupna killi i to musi wystarczyć. Nie będziemy celować w pojedynczych graczy, którzy wg. Was nie posiadają umiejętności, żeby w tej topce się znaleźć.

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

propozycja_odrzucona.png

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...