Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

mityczne skrzynie

UwUnikus3

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: UwUnikus
Propozycja dotyczy: skrzynek mitycznych
Opis propozycji: moim zdaniem, po otwarciu piekła (netheru) mityczne skrzynie 
straciły bardzo na opłacalności. Po prostu moja propozycja 
jest to aby do mitycznych skrzynek dodać takie przedmioty 
jak:
- pryzmatyczny relikt(z małą szansa żeby nie stracił na wartości)
- jajko wardena (która prawdopodobnie byłoby warte całkiem sporo zwarzywszy na zadania w karnecie)
- żeton x1 (najlepiej voucher żeby można było go sprzedać)

• Superka 2

Jestem za. Relikt i zeton powinny sie znalesc w mitycznej. Wkoncu cos by bylo warte zeby otwierac ta skrzynie acz kolwiek zetony dodalbym tez do legendarnych.  

Z wardena to nie mam pojecia po co jak on jest i tak oslabiony na serwerze ze wystarczy miecz 5/3 i ser 4/3 plus pare zlotych jablek i da sie go zabic bez zdechniecia. mozna uzyc silki 2 nawet to szybciej jest 

Niedługo Pryzmatyczny relikt, jak i jajo przywołujące Wardena zawitają do dropu mitycznych skrzynek (jajo Wardena będzie pewnie też w lege, ale o oficjalnej decyzji damy znać jak już je wprowadzimy), ale o tym, kiedy dokładnie to będzie jeszcze nie wiem - na pewno zostanie to dodane na tej edycji, najszybciej jak się da.

Co do żetonów - nie będziemy ich wprowadzać do dropu magicznych skrzynek, ponieważ chcemy, by żeton zdobywano angażując się w daną czynność (tak, aby się trochę natrudzić by to zdobyć), są to właśnie Bossy, wykonywanie zadań z przepustek, eventy i turnieje, czy czasem nawet i w zrzucie na surowcowej - każda z tych czynności powoduje, że trzeba się troszkę wysilić, aby zdobyć żeton, a wylosowanie go z jakiejkolwiek magicznej skrzynki zaburzyłoby nasz plan.

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...