Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

modyfikacja areny 1vs1

Graaczyk

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Graaczyk
Propozycja dotyczy (tytuł): Zmiany w arenie 1vs1
Opis propozycji: Cześć i czołem, podczas wczorajszej rozgrywki na arenie, wpadłem na pewien pomysł/urozmaicenie. 

Bardziej określiłbym to jako wyrównanie szans. Przechodząc do sedna, rozchodzi mi się o dodanie takich samych itemów na arenie. 

Ma to wyglądać tak że możemy sobie wybrać poprzez komendę, na jakie sety chcemy walczyć np. diamentowy,żelazny itp.

Proponuję to po to żeby nie było aż takiej dysproporcji, jaka występuje na zwykłym warp pvp. Gdzie osoby z diax setem wbijają topkę na ludziach bez seta albo z słabszym.
Dodatkowe SS'y

Na tak. Myślę, że fajna zabawa byłaby bijąc się równocześnie mając te same szansę i więcej osób bawiło by się w 1vs1. Osoby, które lubią pvp, a nie grają często, żeby mieć dobre itemy na pewno by się ucieszyły

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 2 miesiące później...
  • Administrator
Admin

Aktualnie nie widzimy sensu wprowadzenia takiego urozmaicenia.
Na arenie nie traci się swojego ekwipunku, dlatego walki mają być bardziej for fun i na przykład sprawdzeniem swoich umiejętności ze znajomymi.

• Administrator
Admin

propozycja_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...