Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Poprawienie chatu klanowego na /klan chat

EEbola

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera):  EEbola
Propozycja dotyczy (tytuł): Poprawienie chatu klanowego na /klan chat
Opis propozycji: Witam, ja jako lider jednego z klanu na serwerze pozwoliłem sobie i dla całego klanu zakupić chat klanowy. Jak się okazało po zakupie wiadomości do członków klanu piszę się @klan (treść). Moim i moich osób w klanie się taka forma nie podoba dlatego że może to nie działać oraz wysłać tą wiadomość jednak na ogólny chat. /klan chat działałoby tak że po wpisaniu tej komendy nie będzie trzeba pisać @klan tylko poprostu jakies losowe litery jak na zwykły globalny chat i każdy z aktywnych klanowiczy będzie to widzieć i pisać też w takiej formie. Również komendą /klan chat można wyłączyć klanowy chat i pisać globalnie. Pozdrawiam
Dodatkowe ss'y: Myślę że nie ma potrzeby dodawać dodatkowych zdjęć 

• Superka 3

Jestem na tak. Jeśli jest możliwość zmieniania komunikacji między klanowiczami na lepszą od tej, która jest obecnie (choć i tak chwała wam, że coś takiego wprowadziliście), to jak najbardziej. Tylko imo nie zamieniać chatu zwykłego na klanowy, ponieważ często piszemy i tu i tu w jednym czasie, a wprowadzenie czegoś na wzór /k <wiadomość> na pewno nieco by ułatwiło i było wygodniejsze od @klan <wiadomość>. 

• Superka 1

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Admin

Myślę, że nie ma to większego znaczenia. Jeśli wprowadzenie chatu poprzez komendę nie będzie problemem jak najbardziej może zostać wprowadzone. Aktualny system mi się podoba dlatego jestem Neutralny w tym temacie.

• Superka 1

image-13.png

• SAdministrator
Admin

Nie widzimy potrzeby wprowadzenia oddzielnej komendy do chatu klanowego. Gdyby miało coś się schrzanić, to by i ta komenda nie zabezpieczyła was przed odkryciem wiadomości na cały chat.

Aktualnie chat klanowy jak i chat znajomych działają sprawnie i pilnujemy, aby tak zostało. 

Oczywiście możliwe, że w przyszłości taka opcja zawita na serwer, natomiast patrząc na to, że chat klanowy aktualnie sprawuje się dobrze i nie ma z nim problemów (a bardziej o żadnym nie wiem) to pozostaje taki jaki jest.

DP3Woc2.png

• SAdministrator
Admin

propozycja_odrzucona.png

• Przytulas 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...