Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Poprawienie chatu klanowego na /klan chat

EEbola

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera):  EEbola
Propozycja dotyczy (tytuł): Poprawienie chatu klanowego na /klan chat
Opis propozycji: Witam, ja jako lider jednego z klanu na serwerze pozwoliłem sobie i dla całego klanu zakupić chat klanowy. Jak się okazało po zakupie wiadomości do członków klanu piszę się @klan (treść). Moim i moich osób w klanie się taka forma nie podoba dlatego że może to nie działać oraz wysłać tą wiadomość jednak na ogólny chat. /klan chat działałoby tak że po wpisaniu tej komendy nie będzie trzeba pisać @klan tylko poprostu jakies losowe litery jak na zwykły globalny chat i każdy z aktywnych klanowiczy będzie to widzieć i pisać też w takiej formie. Również komendą /klan chat można wyłączyć klanowy chat i pisać globalnie. Pozdrawiam
Dodatkowe ss'y: Myślę że nie ma potrzeby dodawać dodatkowych zdjęć 

• Superka 3

Jestem na tak. Jeśli jest możliwość zmieniania komunikacji między klanowiczami na lepszą od tej, która jest obecnie (choć i tak chwała wam, że coś takiego wprowadziliście), to jak najbardziej. Tylko imo nie zamieniać chatu zwykłego na klanowy, ponieważ często piszemy i tu i tu w jednym czasie, a wprowadzenie czegoś na wzór /k <wiadomość> na pewno nieco by ułatwiło i było wygodniejsze od @klan <wiadomość>. 

• Superka 1

• 2 tygodnie później...
  • Admin Forum
Admin Forum

Myślę, że nie ma to większego znaczenia. Jeśli wprowadzenie chatu poprzez komendę nie będzie problemem jak najbardziej może zostać wprowadzone. Aktualny system mi się podoba dlatego jestem Neutralny w tym temacie.

• Superka 1

image-13.png

Nie widzimy potrzeby wprowadzenia oddzielnej komendy do chatu klanowego. Gdyby miało coś się schrzanić, to by i ta komenda nie zabezpieczyła was przed odkryciem wiadomości na cały chat.

Aktualnie chat klanowy jak i chat znajomych działają sprawnie i pilnujemy, aby tak zostało. 

Oczywiście możliwe, że w przyszłości taka opcja zawita na serwer, natomiast patrząc na to, że chat klanowy aktualnie sprawuje się dobrze i nie ma z nim problemów (a bardziej o żadnym nie wiem) to pozostaje taki jaki jest.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...