Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dodanie /warp viplas

niewiem07
Wiadomość dodana przez wikkiaa,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): niewiem07

Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie /warp viplas

Opis propozycji: Chciałbym zaproponować dodanie nowego Warpu. A miałby  by to być /warp viplas  gdzie będzie się znajdować takie same lub zwiększone ilości drewna dla graczy vip/svip . Tak samo jak ma to miejsce z  /warp vip kopalnia.

Dodatkowe ss'y:

Edytowane przez wikkiaa

• 3 tygodnie później...
  • Admin Forum
Admin Forum

Myślę, że zbędny warp i to co jest aktualnie starcza graczom. Za odrzuceniem 

image-13.png

Jeżeli się nie mylę to kiedyś DAWNO temu coś ktoś takiego proponował (proszę wybaczyć jak było inaczej ale obiło mi się to o uszy) i nie przeszło to. Wydaje mi się że zbędne to gdyż tak naprawdę co 15 minut drewno jest nowe + na początku tylko jest sporo ludzi z czasem ilość ich mniejsza jest i drewno nawet czasem jest nie ruszone. Więc reasumując na nie :/

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Niby zbędne jak napisały osoby wyżej, ale niektórzy naprawiają kilofy przy kopaniu drewna, a jacyś gracze przeszkadzają w tym podkopując ich, co jest lekko denerwujące. Lecz nikt nigdy się na to nie skarżył, więc myślę, że propozycja do odrzucenia

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Tak jak wyżej zostało wspomniane, odnawianie boxów z drewnem jest wystarczająco krótkie bo trwa jedynie 15 minut, natomiast kopalnie mają reset co ok. 45 minut. Wdrażanie kolejnego miejsca wydobywczego nie jest dobrym rozwiązaniem, a przede wszystkim nie jest to priorytetowe. Póki co pozostajemy przy tym co jest.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...