Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Lepsza widoczność czasu na parkourze

Czystek

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _3stek_
Propozycja dotyczy (tytuł): Lepsza widoczność czasu na parkourze
Opis propozycji: Jak pewnie każdy kto choć raz był na parkourze wie o tym, że licznik czasu jest aktualizowany raz na 5/6 sekund. Proponuje, żeby aktualizował się co 1/2 sekundy. Będzie to o wiele bardziej czytelne dla gracza który chce pobić swój rekord i nie tylko. 
Dodatkowe SS'y

image.png

2024-01-14_15.38.25.png

Edytowane przez CzystekGaming
Zamieniłem screeny, bo 2 razy tego samego wysłałem
  • Like 1

Jestem za!. Nieraz przechodziłem parkour długi czas i często denerwuje, bo nie wiadomo jaki będzie miało się czas na kolejnym cheackpoincie i trzeba od nowa przechodzić dla lepszego czasu. Lecz proponowałbym wprowadzić licznik np. na górze, który pokazuje czas i nalicza sekundę po sekundzie, na pewno ułatwiłoby to grę dla graczy którzy walczą o tą topke.

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• Admin Forum
Admin Forum

Wszyscy wyżej ładnie opisali, również jestem za zakceptowaniem propozycji! 

• Superka 1

image-13.png

• 3 tygodnie później...

Aktualizacja czasu liczenia przechodzenia parkoura pojawi się przy najbliższym restarcie serwera (lub przy następnym). Będzie się aktualizować co 3 sekundy.

• Superka 3

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...