Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

/sprzedajeq

Wariatka_29

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Papiezowa295
Propozycja dotyczy (tytuł): dodania nowej komendy
Opis propozycji: Wzorując się komendą /skrzyniasprzedaj, proponuję, aby dodać /sprzedajeq, które automatycznie sprzedawałoby wszystkie rzeczy, które się do tego nadają. Właściwie, miałoby to działać w ten sam sposób, co wcześniej wspomniana komenda, tylko z ekwipunkiem. Myślę, że sporo by to ułatwiło podczas jakiś wypraw na surowcową albo przy zbieraniu różnych plonów. 
Dodatkowe SS'y: -

• Superka 2
  • Like 1
  • Dislike 1

Nie raz na surowcowej miałem dobrą miejscówkę, ale ekwipunek był pełny i trzeba było kilku rzeczy się pozbyć, za które np mogłem sobie minimalnie zarobić. Komenda przydatna, jestem na tak.

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Myślę, że jak najbardziej znajdzie swoje miejsce na serwerze. Za zakceptowaniem 

• Superka 1

image-13.png

Uważam, że na NIE. Mi nie robi problemu zatrzymanie się na 2 minuty, żeby sprzedać w /sklep lub zrobienie skrzynki i zrobić /sakrzyniasprzedaj

• Sad 1

Zawsze teoretycznie można wrzucić to do skrzynki i wpisać komendę ale jeśli to komuś byłoby naprawdę potrzebne to niech będzie dodane. Na tak.

Don't even try B) 

spacer.png

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Cześć, równie dobrze, można wrzucić takie itemy do skrzynki i sprzedać /skrzynkasprzedaj. Dlatego nie widzimy sensu wprowadzania /sprzedajeq

• Superka 1
  • Sad 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

propozycja_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...