Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa topka

pvp_snyyf

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): pvp_snyyf
Propozycja dotyczy (tytuł): topka otworzonych skrzynek
Opis propozycjiCześć ogólnie mam propozycje dodania topki otworzonych skrzynek (mityczna , legendarana oraz epicka) myśle ze nic więcej nie musze tłumaczyc według mnie to bardzo fajna propozycja i nietrudna do wprowadzenia pozdrawiam.
Dodatkowe ss'y

Edytowane przez wikkiaa
  • Dislike 1
  • Haha 1
  • Thinking 1
  • Idk 1

• Admin Forum
Admin Forum

Podzielam zdanie Graczyka, zbędna topka, którą również myśle, że mało kto będzie wbijać.

image-13.png

Dzień doberek

Jestem za tym co EEbola, lub dodaniem topek "4fun" za co by na koniec edy się nic nie dostawało, ale by była to "satysfakcja", bo wiele jest takich pomysłów co nie zasługuje na oddzielną topke, ale są fajne do statystyki i jeszcze lepiej by było jakby się dało je porównać z innymi graczami

• Superka 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Nie widzimy sensu wprowadzania takiej topki. 
Może kiedyś dodamy taki licznik pod /stats, ale to tylko do waszego wglądu ewentualnie do pochwalenia się.

• HeadAdmin
HeadAdmin

propozycja_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...