Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gra "murder mystery" na eventach

Nikola23156

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Nikola32156
Propozycja dotyczy (tytuł): Gra "Chowany" na eventach
Opis propozycji: Gra by polegała na tym, że Administracja, Moderatorzy, SModeratorzy itp. chowaliby się na mapie. Mają na to ok. 2 minuty, Gdy gra się rozpocznie, wszyscy idą szukać. Moderacja wtedy moze utrudniac gre, i raz wlaczac pvp a potem wyłączać. Pierwsza osoba, która znajedzie jednego moderatora, to podchodzi do niego i pisze mu na /msg "mam <Nick>". wtedy osoba znaleziona dostaje prezent np. kilka diamentów czy 500 zł. (nagrodę już sami wyznaczycie). Mam nadzieję, że propozycja się spodoba. Życzę miłego dnia/nocy <3.
Dodatkowe SS'y: -

• Thinking 1

Hej jest to fajna propozycja, ale:
nr. 1: Jest to bardzo podobne do szukania skrzynek/tabliczek i nie ma co ukrywać. 
nr. 2: jaki sens ma pisanie na msg, że ma ktoś admina, może być to osoba na x-rayu lub przez zbugowany pixel. Dlatego lepiej jakby to moderator napisał, że ktoś go znalazł.

To już tak dla twojej informacji, nagrody z eventów są o wiele lepsze. 

Prze podpunkt nr 1 jestem na NIE  tamte opcje wydają się lepsze + nie ma szans na x-ray. A i już odbiegając od propozycji zmień temat z "murder mystery" na "chowanego"

• Thinking 1

• 2 tygodnie później...

Myślę, że taki event nie przypadłby do gustu wielu graczom. Żeby było włączone pvp podczas szukania oczywiste jest, że wygrywaliby gracze, którzy mają większe doświadczenie w pvp. Więcej powodów wyżej. Do odrzucenia

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Admin Forum
Admin Forum

Propozycja nie zbyt bogata w szczegóły organizacji. To co napisałaś średnio nadawałoby się na event i na pewno ciężko byłoby to ogarnąć. Za odrzuceniem

• Superka 1

image-13.png

Propozycje odrzucam, ze względu na trudność wykonania, natomiast z tyłu głowy mam w planach wprowadzić pewne usprawnienie, które mogłoby zadowolić niejednego gracza ;)

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...