Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

KurFil

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: KurFil_
Nick Administratora, który banował: Nolifequ
Kiedy to się stało?: Około godziny 16. 23 Grudnia
Opis sytuacji: Grałem na serwerze i otrzymałem blokadę. Wszystko przez to, że miałem utworzone 12 innych multikont, z których kilka razy zdarzyło mi się brać udział w serwerowym lotto. Wiedziałem, że robię źle i że oszukuję. Mogę zwrócić wszystkie pieniądze i inne rzeczy, które udało mi się zyskać dzięki tym multikontom. Przepraszam za wszystko i żałuję, że doszło do takiej sytuacji. Gwarantuję, że to już nigdy się nie powtórzy. Jako że teraz jest przerwa świąteczna i mam więcej czasu, który poświęcam na granie na serwerze, prosiłbym o zrozumienie i odbanowanie mojego głównego konta, lub chociaż skrócenie kary.
Screen bana

obraz_2023-12-23_164308897.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Tworzenie multikont, a tym bardziej czerpanie z nich korzyści materialnych jest niedopuszczalne. Nie mniej jednak cieszy mnie, że wyznałeś skruchę i przyznałeś się do błędu. Mam nadzieje, że będzie tak jak mówisz i taka sytuacja się nie powtórzy.

Twoja kara zostanie skrócona do 7 dni bana za Tworzenie multikont, a Twój stan konta zostanie wyzerowany.

Wesołych Świąt ^^

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Administracja zdecydowała, że można zmniejszyć dolegliwość kary!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...