Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xmerida_

Wyróżnione odpowiedzi

Zwycięzca

Nick zbanowanego: xmerida_
Nick Administratora, który banował: Nolifequ
Kiedy to się stało?: 20.12.2023, 22:11
Opis sytuacji: Czeeść, no to grałam sobie jak zwykle, i akurat tepnełam do jeden osoby po czym mnie wyrzuciło. Na początku nie wiedziałam czemu, ale dowiedziałam się od Nolifequ, że przez multikonta. Ogólnie wyszło to wszystko przez to, że losowałam na lotto różne numerki z różnych multikont. Nie wiedziałam że jest to karalne w jakiś sposób przez administrację. Szczerze, nie chciałam aby tak to wyszło. Jest to też jedyny serwer na jakim gram i nie chciałabym przestać. Przyznam, to był błąd robić  multikonta. Jeśli byłaby możliwość odwrócenia tego, to oddam wszystkie pieniądze te które o 22:00 wygrałam z multikonta. Mam nadzieję że jeszcze w tym roku zawitam na waszym serwerze.   :// Cześ!
Screen banaIMG_8046.jpg?ex=6595d58e&is=6583608e&hm=16c8b613c913a7a02860fb4b1a76134a68d4b6198818f16ab95e5ea2f9ba9539&

• Sad 3
  • Thinking 3
  • XD 1

Współczuję Ci, ale jest pewien punkt w regulaminie serwera który mówi, że na serwerze można mieć tylko jedno konto. Naruszyłaś punkt w regulaminie i to taki poważny. Czekamy na decyzję zarządu/smoderatora.

• Sad 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że taki gracz jak ty nie zdawał sobie sprawy, że to nielegalne XD Pic na wodę i tyle. Za odrzuceniem odwołania. Nie trzeba było cwaniakować, tylko uczciwie grać, a nie losować sobie numerki z miliona kont. 

• Superka 1

Zwycięzca

Rozumiem co masz na myśli, lecz tak, taki gracz jak ja nie zdawał sobie sprawy. Masz prawo nie wierzyć w to. Tak czy inaczej jestem świadoma błędu, więc zostało czekać na decyzję, jeśli zostanie odrzucona to zrozumiem:)

I takie pisanie o cwaniakowaniu nie jest tu potrzebne, każdemu zdarza się popełnić błąd. Cześ 

• Superka 2
  • Like 1
  • Idk 1

Faktem jest, że tworzenie MK żeby wygrywać w lotto nie jest w porządku, w szczególności dla innych Graczy. Z tego co słyszałem udało Ci się uzbierać 160k z tych kont, co może nie jest aż tak dużą sumą w odniesieniu do tego, że miałaś 100% szansę na wygraną.

Również faktem jest to, że błędy się zdarzają i każdy ma prawo je popełniać. Oczywiście blokada zostanie zdjęta, natomiast konsekwencją Twoich czynów będzie wyzerowanie Twojego stanu na głównym koncie, a wszystkie mk zostaną zablokowane.

• Superka 5

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...