Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

adam535

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): adam535
Propozycja dotyczy (tytuł): Kitów vip'ów i svip'ów 
Opis propozycji: Proponuję, aby przez 3 godziny od startu edycji kity: /kit svip, /kit vip i /kit zbroja zostały wyłączone. Myślę, że na początku edycji gracze z zakupionym vip'em i svip'em mają bardzo dużą przewagę. M. in. na mapie surowcowej (mają przecież cały diaxowy set, osoby ze skórzanym setem nie mają szans), w rozwoju (mają od razu diamentowy kilof, co znacznie ułatwia im progres w rozgrywce) nie wspomnę jeszcze o koxie, który na samym starcie edycji wart jest fortunę. Wiem, że serwer musi mieć jakieś dochody, no i przecież vip'y i svip'y mają dość duże przywileje. Pamiętajmy też o innych graczach, którzy aktualnie nie mogą kupić rangi, ale serwer bardzo cenią i chcą na nim grać, ale jak widzą po 10 minutach edycji koxy na targu to grać im się odechciewa. Proszę o natychmiastowe rozpatrzenie mojej propozycji.

Pozdrawiam

Ps. Przepraszam za ewentualne błędy (propozycję pisałem najszybciej jak się da, ze względu na jej priorytetowość). 

Dodatkowe SS'y: Brak

Powodzenia ze w godzine ci rozpatrzą propozycje. Nie masz jak kupic rangi to przynajmniej nie płacz o to. Serwer musi zarabiać sam na siebie i wszelkie zakupy ze sklepu premium na początku edycji w dużym stopniu mu w tym pomagają. Wiadomo ze gracze z rangą będą mieli przewagę ale tak bylo od zawsze i musisz sie do tego przyzwyczaić, zresztą jesli zakupisz rangę rowno ze startem edycji to otrzymasz ją po 20 minutach z powiewami do godziny-przez ten czas możesz zdobyć diamentowe itemy które są w kitach

do odrzucenia 

Edytowane przez WinnerIsK_

IMG_20230301_172411.jpg

Zablokowanie tych zestawów nie jest odpowiednie, w szczególności, że są one gwarantowane przy zakupie. 

Nie jest to rozsądne i nie będziemy odbierać rangom swoich przywilejów.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...