Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

koleszka_2115

koleszka_2115
Wiadomość dodana przez kkrzychu,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: koleszka_2115
Nick Administratora, który banował: Casp2115
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?2023-12-02
Opis sytuacji

Witam, dostałem bana i przyznałem się do niego odrazu. Przyznałem się, ponieważ nie mam Dc ani TS3 i mam kontrole rodzicielską. Chciałbym, żebyście mnie sprawdzili inaczej.

Pozdrawiam

koleszka_2115

Screen bana

Edytowane przez kkrzychu
  • Sad 1
  • Mrozi 1

• Administrator
Admin
2 godziny temu, koleszka_2115 napisał:

a co to to 5%?

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie się do wzoru. Co do sprawdzania, skoro się przyznałeś to i tak masz już ulgę w postaci skróconej blokady oraz pozostawieniu pieniędzy i działki. Co do samej blokady, jak i ponownego sprawdzania potrzeba wypowiedzi @Casp2115, który na podstawie obserwacji i analizie Twojego zachowania przed sprawdzeniem zdecyduje o Twoim dalszym losie.

DP3Woc2.png

SMod

Hej, raczej nie ma opcji na ponowne sprawdzanie, patrząc na to, że wkopywałeś się prosto od zgliszcz, do zgliszcz, w przeciągu 2 minut, przekopałeś się prostym tunelem do 4 różnych złóż debrisów, po czym przyznałeś się do posiadania xraya. Niestety tak jak już pisałem, raczej nie widzę  sensu ponownego sprawdzania.

• Like 1

Po wypowiedzi zawartej wyżej od administratora, który dokonywał procedury sprawdzania nie widzę podstaw do ponownego sprawdzenia.

Podtrzymuję blokadę nadana przez @Casp2115 tym samym odrzucam odwołanie.

• Superka 1

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...