Skocz do zawartości

[BL] telizz

telizz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kont mialem kilka, a raczej to jedno jednak ze na serwerze panuje błąd, przez co po zmianie nicku na koncie premium jest w stanie się wejść ( z banem jakim mialem wtedy ), nick na którym aktualnie gram to: telizz
Data, w której kara została nadana: 05.05.2021
Rodzaj kary, od której się odwołuję: Blacklista
Opis sytuacji: Ogółem to tak, wchodziłem na multikontach na serwer ( po dostaniu bana permanentnego za promocje innych serwerów nie powiązanych z realcraft'em ) i pisałem rzeczy nie stosowne (wyzywalem administracje , graczy, spamilem) których aktualnie się wstydzę i zaluje tego co zrobiłem wtedy, po prostu byłem zdesperowany i niedojrzały  za tego według mnie w tamtym czasie "niesprawiedliwego" bana, z perspektywy czasu uważam ze mogłem na spokojnie podejść do sytuacji. Wydaje mi się ze zmieniłem się na plus, mimo tego wiem ze nie jestem w stanie mojej reputacji odnowić w 100%, lecz wierze w to ze zdobędę kredyt zaufania od administracji i całego community, moje poprzednie odwołanie było pisane w roku 2022 około maja-czerwca, wszystkie osoby urażone przez zdesperowanego mnie jeszcze raz przepraszam, wierze w siebie ze się zmieniłem i ze jestem wstanie wrócić na serwer :D, Miłego dnia lub nocy i dziękuje za wysłuchanie 

Edytowane przez telizz
  • Like 5
  • Wow 4
Odnośnik do odpowiedzi

Gracza totalnie nie kojarzę, ale trzymam za słowo ze się zmienił i zasługuje na ponowne pogranie na serwerze. Na tak! 

Odnośnik do odpowiedzi

Ilość kont i problemów, które przysporzyłeś była, większa, niż umiem zliczyć. Kilka konkretnych rozmów nie przyniosło refleksji. Lista przewinień również jest dłuższa niż to, co przedstawiłeś publicznie, a ich szkodliwość zdecydowanie wychodziła poza ramy serwera. Jedyne trafne stwierdzenie to desperacja - na nie.

• Superka 5
  • Wow 1
  • Haha 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)
14 minut temu, Less_Than3 napisał:

Ilość kont i problemów, które przysporzyłeś była, większa, niż umiem zliczyć. Kilka konkretnych rozmów nie przyniosło refleksji. Lista przewinień również jest dłuższa niż to, co przedstawiłeś publicznie, a ich szkodliwość zdecydowanie wychodziła poza ramy serwera. Jedyne trafne stwierdzenie to desperacja - na nie.

Tak jak mowilem, wystarczy zobaczyc na moje odwolanie sprzed 2 lat, sam sie zasmialem jak je zobaczylem, zasmialem sie z wstydu tak naprawde z samego siebie, mialem wtedy tak naprawde 13 lat i "dojrzalem" troche do niektorych kwsetii, szanuje twoja odpowiedz i dziekuje za wypowiedzenie sie 

Edytowane przez telizz
  • Like 2
Odnośnik do odpowiedzi

Mimo tego że aktualnie mam przerwe od minecrafta oraz serwera pamietam cie oraz wspominam dość dobrze pomimo tego co sie dzialo, mysle ze trzeba ludzia dawac szanse i również tobie 

• Superka 2
  • Przytulas 1

kiedy pomysle o starych ziomkach nie wiem co to zaufanie do ludzi

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Cześć, masz racje ludzie się zmieniają i powinno się dawać im drugie szanse bo czemu nie spróbować prawda?

Niestety w twoim przypadku jest trochę inaczej, jak jestem raczej za tym by szanse dawać to tutaj zmuszeni zostaliśmy odrzucić twój wniosek o zdjęcie BlackListy. Zrobiłeś dużo złego dla tego serwera i nie chcemy żebyś tu grał. Zresztą nie tylko my bo osoby które cię pamiętają również nie chcą twojej obecności na serwerze. Nie przekonuje nas historia o dojrzewaniu pod wpływem wieku a szczególnie, że jak dostaleś blackliste miałeś lat 13 teraz masz 15 więc to jest za mała różnica wieku żeby powoływać się na dojrzewanie, według mojej osoby :).  Za swoje błędy trzeba płacić a szczególnie gdy zrobiło się ich tak wiele i ma się taki powód wpisania na BlackListe.
[Groźby dotyczące realnego życia - w tym zniszczenia serwera - reklamowanie innych serwerów, DDOSy na RealCraft i użytkowników]

Nie chcemy żeby sytuacja którą opisuje powód wyżej się powtórzyła. 
Wniosek Odrzucam!

Spróbuj ponownie za jakis czas i bardziej wyjaśnij swoje wcześniejsze postępowanie, co robiłeś i jak się to zmieniło z upływem czasu

Pozdrawiam!

• Superka 7
  • Like 1
  • Dislike 1
  • Przytulas 1
Odnośnik do odpowiedzi

• HeadAdmin
HeadAdmin

Wniosek został odrzucony!

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...