Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

nether pvp

r4apik

Wyróżnione odpowiedzi

KidMod

Na tak. W sumie raz na jakiś czas nether mógł by mieć pvp włączone.

Jestem na nie. Pvp działa na /warp s, a maniaków zabijania leszczy (między innymi mnie) jest znacznie mniej, niż tych, którzy chcą sobie zwyczajnie pograć, nie lękając się ostrego ostrza miecza, który jakiś spoceniec za moment wbije mu w plecy. Z resztą, mapa netheru wcale nie jest wielka, co za tym idzie, dużo łatwiej kogoś znaleźć, w szczególności, kiedy próbuje zabawiać się z czarnymi ziutami na twierdzy. Ludki od pvp zacieraliby rączki, a noobki znowu zniechęcały by się do gry 🥰🥲

• Superka 1

jestem na tak mogło by to działać podobnie jak warp s bez pvp. jest 1dzien w tygodniu gdzie przez 1h jest pvp wlacznowe w nethrze. graczom co nie lubia pvp to przez godzine wytrzymaja zeby nie wchodzic do netheru ,a gracze co lubia pvp przez godzine raz w tygodniu bede mogli sie pobic

rc-ss (2).png

oczywiście na nie. kiedyś pvp w netherze było cały czas i nie działało to dobrze. nie bez powodu zostało wprowadzone wyłączenie tego.

nie mam zamiaru chodzić po całym netherze oglądając się co chwila za ramię, żeby sprawdzić, czy przypadkiem jakiś randomowy spoceniec z trzęsącymi się rękoma już oblizuje wargi na myśl o zebraniu całego eq netherracka ze mnie

Mod Forum

Do odrzucenia. 

Moim zdaniem nie ma sensu wprowadzać PvP do netheru. 
Jest przecież ogromna surowcowa oraz w miarę świeże arenki do 1vs1.

• Admin Forum
Admin Forum

Nie rozumiem różnicy między /wapr a a netherzem. Myślę, że pvp w netherze nie jest aż tak ciekawe szczególnie przy tak nielicznej aktywności graczy na serwerze i osób, które faktycznie chodzą na pvp. Za odrzuceniem propozycji 

image-13.png

• 1 miesiąc później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Mapa netheru jest zdecydowanie dużo mniejsza i dużo łatwiej jest znaleźć tam użytkownika do zabicia, szczególnie w początkowych dniach netheru. 

Nie chcemy żeby PVP było tam włączone cały czas bo to nie jest server PVP tylko Freebuild, gracze mają mieć swobodny dostęp do itemów z tych map. Zapewne pojawi się dużo protestów, że przecież na /warp s PVP jest włączone, ale tam mapa jest dużo większa i działa randomtp który uniemożliwia praktycznie znalezienie danych osób na tych mapach.

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została odrzucona!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...