Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

chruma

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...chruma
Nick Administratora, który banował: ...kkrzychu
Kiedy to się stało?: ...dzisiaj godzinie tak 12,30-12,40
Opis sytuacji: ...dzisiaj mieńdzy 12,30-12,40 zostałem zbanowany zamodiwikacje
 której nie było na niedozwolonych modifikacjach w żaden sposób nie uławia w rozwój rozgrywki" administrator się pomylił na moją nie korzyć nigdy jej nie używałem ,,prosiłbym o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy w razie co  mogę być sprawdzany drugi raz z góry dzięki  Screen bana: ...

Zrzut ekranu (47).png

• Superka 1

• Administrator
Admin
8 minut temu, 100rm napisał:

Freelook to nie są cheaty, nie ma tego na liście niedozwolonych modyfikacji.

Ban nadany niesłusznie, jestem za usunięciem blokady.

Niedozwolone są wszystkie modyfikacje pochodne od tych wymienionych

• Superka 1

8 minut temu, Nolifequ napisał:

Tylko, że FreeLook jest jednym z modów Lunara czy Feathera, a clienty te są dozwolone na serwerze, więc jeśli banujecie za FreeLooka to możecie z automatu banować za Lunara czy Feathera.

15 minut temu, Nolifequ napisał:

zgadza się tylko problem w tym ze to nie pochodna a bynajmniej nie widziałem na liście nic podobnego do tego za co został zbanowany myślę za administratorowi chodziło o freecam a to  jest          f5 + 360°  podzielam zdanie gracza 100rm  ban nadany niesłusznie jestem za usunięciem blokady.

Jestem jak najbardziej za usunięciem bana. Nie można porównać cheata freecam do moda perspective, który jest już bardzo długo znany oraz używany w Community Minecrafta.

Jeśli funkcje wielu klientów takich jak lunar badlion labymod bądź chociażby feather mają być banowane to może doczekamy się kiedy niektóre wbudowane funkcje Minecrafta będą banowane. Nawiązuje tu do ostatniej rozmowy na temat opcji w ustawieniach Minecrafta jaką jest toogle sprint.

Zostałeś zbanowany za  FreeLook, który był włączony, co udowodniłem dzięki logom.

Tak jak Nolifequ napisał, wszystkie modyfikacje pochodne od tych wymienionych są niedozwolone, Czyli FreeLook tez jest Niedozwolony.

Otrzymałeś bana na 10 dni, ponieważ nie przyznałeś się do korzystania z funkcji FreeLook, która została u ciebie wykryta.

W dniu 31.08.2023 o 18:49, chruma napisał:

administrator się pomylił na moją nie korzyć

Nie pomyliłem się w niczym otrzymałeś bana za FreeLooka słusznie, ponieważ miałeś go włączonego.

image.png.273d0a273566627390ffca6d81b0a73a.png

• Administrator
Admin

Po rozmowie z kkrzychem doszliśmy do wniosku, że blokadę można skrócić.
Bana skracam do 05.09 13:00, freelook jest niedozwoloną modyfikacją i mam nadzieje, że gdybyś to wiedział, to byś się przyznał.
Twoja działka nie zostanie usunięta i stan konta również zostanie zachowany.

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że można zmniejszyć dolegliwość kary!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...