Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MrSad

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MrSad
Nick Administratora, który banował: kkrzychu
Kiedy to się stało?: 31.08.2023
Opis sytuacji: wczoraj podesłałem chrumie modpacka z modem "FreeLook" (tu zamieszczam link jakby ktoś nie wiedział o czym mówię: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/freelook-fabric )
dzisiaj rano chruma był sprawdzany przez kkrzychu, chruma się nie przyznał, bo nie wiedział że za to jest ban (sam nie wiedziałem, bo feather client jest dozwolony a tam ta opcja jest automatycznie włączona) około 3h później poszedłem pogadać z kkrzychem, żeby dał mu un bana lub chociaż skrócił bana, że jak już to ja prędzej powinienem dostać bana... I podczas rozmowy kkrzychu nagle się zapytał czy przyznaję się do posiadania freelooka, a ja nie zaprzeczyłem i dostałem też bana.

Screen banaimage.thumb.png.a6e7f35a5641a3431a870b74e0e0261a.png

Hejka 

Bana dostałeś za FreeLooka do którego się sam przyznałeś i nawet strima na dc pokazałeś ze go masz, ale wiedzizlałe ze jest zakazany bo chruma kilka godzin wcześniej dostał za to bana.

• Thinking 1

image.png.273d0a273566627390ffca6d81b0a73a.png

kkrzychu, ale ja Ci pokazywałem, że na featherze też działą bo mi nie wierzyłeś 😉 ja tu się na nikogo nie skarżę, napisałem opis sytuacji, z resztą sam mówiłeś żebym napisał odwołanie

Edytowane przez MrSad
  • Superka 1

Feather jest dozwolony, nie znaczy to jednak, że można korzystać z modyfikacji, które są na naszym serwerze zabronione.
Wiedziałeś, że chruma został za to zablokowany i mimo to nie pozbyłeś się tej modyfikacji.
Blokadę otrzymałeś za przyznanie się, więc kara nie zostanie skrócona, odwołanie odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...