Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zamenhof

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Lepper_
Nick osoby oskarżonej: jonek69 
Miejsce wydarzenia: chat naszego serwera
Data i godzina wydarzenia: Dzisiaj, prawdopodobnie około 14/15
Opis sytuacji: Obelżywe traktowanie mnie i innych graczy, niektóre logi zaginęły
Dowody: [SVip] jonek69: @Lepper_ debil

Lepper_ schowek google robi brr. (Wiem, ten log istniał naprawdę, ale to samo napisałem na msg, i zmodyfikowałem tego loga tutaj)

[SVip] jonek69: @Lepper_ slowa kidosku

[SVip] jonek69: wy tez k¤¤¤¤

[Gracz] Lepper_: jonek69@ "Posłuchaj mnie, dobrze? Od dwóch dni jest tak upier******* stół tutaj!" - ś.p. Kamil Durczok

[jonek69 -> Lepper_] to ty nie wiedzialem hahahaha

[jonek69 -> Lepper_] nara frajerze z

[Lepper_ -> jonek69] schowek google robi brr.

• Nie ośmieszaj się 2

Mod Forum

Moim zdaniem skarga nadaje się do odrzucenia. Po pierwsze jak logi mogły zaginąć? Po drugie to godzina. Prawdopodobnie? W logach wszystko powinno być zapisane. Poza tym dowody nie są wystarczające. Nie wiadomo czy sam sobie to wszystko napisałeś czy to faktycznie jest z logów. Cała ta konwersacja wygląda na mało prawdopodobną. 
🤨

• Superka 1

5 godzin temu, oloo_ napisał:

Moim zdaniem skarga nadaje się do odrzucenia. Po pierwsze jak logi mogły zaginąć? Po drugie to godzina. Prawdopodobnie? W logach wszystko powinno być zapisane. Poza tym dowody nie są wystarczające. Nie wiadomo czy sam sobie to wszystko napisałeś czy to faktycznie jest z logów. Cała ta konwersacja wygląda na mało prawdopodobną. 
🤨

Świadkiem jest AdamJokerek, a logi zaginęły, gdyż schowek ma ograniczoną pojemność. ChatCraft podczas kopiowania logów nie zapisuję godziny. 

Mod Forum
2 godziny temu, Lepper_ napisał:

Świadkiem jest AdamJokerek, a logi zaginęły, gdyż schowek ma ograniczoną pojemność. ChatCraft podczas kopiowania logów nie zapisuję godziny. 

W mojej opinii to nic nie zmienia. Sam zaczepiasz często innych graczy pisząc kompletne głupoty na chacie.  Jak coś piszesz to pisz chociaż z sensem. Zaśmiecasz chat a później robisz z tego problemy. 

• Superka 1

Te logi to jak nie logi. Ja czaje że chatcraft ma ograniczone logi albo ktoś w telefonie ma pamięć ograniczona ale no takie kopiuj wklej w dodatku z dopiskami xdddd nie daje to realizmu

23 godziny temu, oloo_ napisał:

Poza tym dowody nie są wystarczające. Nie wiadomo czy sam sobie to wszystko napisałeś czy to faktycznie jest z logów. Cała ta konwersacja wygląda na mało prawdopodobną. 

I zgadzam się tu z olo pozdrawiam.

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Skarga na Gracza została zaakceptowana!

Gracz otrzyma karę adekwatną do popełnionego czynu!

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...