Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MlodyJulek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MlodyJulek, siema321
Nick Administratora, który banował: berkowskyy
Kiedy to się stało?: 15.08.2023 00:23
Opis sytuacji: Dostałem bana za multikonto "siema321", na którym grał mój brat, bo ja dostałem bana na swoim, nie wiedziałem że trzeba przejść weryfikacje i ban na moim koncie "MlodyJulek" został przedłużony znowu do 7 dni, prosze aby chociaż go skrócić wtedy zweryfikuję współdzielenie bo nie wiedziałem że trzeba to zrobić bo ktoś z administracji napisał że po prostu można robić dwa konta na jednym ip, nie pamiętam już kto to był.
Screen bana

banik.png

Dziwne że twój brat wszedł na serwer akurat wtedy gdy ty siedzisz na banie. Administrator wyciągnął do ciebie rękę to i tak musiałeś zrobić mk i omijać system blokad, stąd ban został wydłużony i teraz musisz odsiedzieć tydzień.

5 godzin temu, MlodyJulek napisał:

bo ktoś z administracji napisał że po prostu można robić dwa konta na jednym ip, nie pamiętam już kto to był.

Dowody? Bo wątpię by ci ktokolwiek z administracji tak powiedział. 

Oczywiście że do odrzucenia.

• Superka 1

Don't even try B) 

spacer.png

Tak dokładnie, mój brat zaczął grać na serwerze, ale kilka godzin po moim banie, nie od razu. Tak jak napisałem, to konto mojego brata, nie moje więc źle interpretujesz omijanie systemu blokad i napisałem, że zostałem źle doinformowany już nie pamiętam przez kogo i nie mam też na to dowodów, bo po co mam robić ss'y w takim momencie, nie myślałem już wtedy, że stworzy to jakikolwiek problem. Otrzymałem dwa bany tak naprawdę za jakieś bzdety, nie jestem oszustem i nie używam niedozwolonych modyfikacji, byłem sprawdzany i nic nie wykryto. Pierwszy ban był za napisanie żeby ktoś umarł w grze (XD) tylko po prostu napisałem słowo "śmierć", pewnie gdybym napisał że życzę komuś np. deda to nikt by na to uwagi nie zwrócił, wyjaśniłem, że chodzi o grę, a nie o życie i to w dodatku chwilę po tym jak to napisałem, po czym ban z 7 dni został skrócony do 2 co i tak jest jakimś nieporozumieniem, jestem top 3 najaktywniejszym graczem na serwerze i zakupiłem rangę w sklepie, czyli spędzam na nim więcej czasu niż ty jako ModChat oraz ignorujesz to co napisałem w odwołaniu, ty interpretujesz po swojemu to co napisałem ja. Drugi ban jest za to, że zostałem źle poinformowany, bo faktycznie pamiętam, że ktoś z administracji napisał mi, że tak można dlatego pomyślałem, że nie ma problemu żeby mój brat sobie grał, bo wcześniej na moim koncie to robił, po czym znowu zostałem zbanowany na 7 dni i gdy wam wszystko wyjaśniam o co chodzi, że nie chodziło mi o prawdziwe życzenie śmierci i nie tworzę mk dla siebie to ty piszesz "Oczywiście że do odrzucenia" ??? Czy mógłby ktoś kompetentny mnie odbanować lub skrócić bana do 2 dni tak jak to było wcześniej po tym jak wyjaśniłem wszystko dokładnie i po prostu już wiem jak nie można robić? Prawda jest taka, że nie ma problemu by ktoś to zrobił, ponieważ ani nie oszukuję ani komukolwiek krzywdy nie robię więc liczę na choć trochę wyrozumiałości.

• Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

Na nie. To ewidentnie śmierdzi na kilometr tym, że DZIWNYM TRAFEM "brat" zrobił sobie konto po twoim banie. Nie wiem my administracja nie jesteśmy "głupi" i wiemy co tak naprawdę kryje się pod tym "zgłoszeniem". 

2 godziny temu, MlodyJulek napisał:

jestem top 3 najaktywniejszym graczem na serwerze i zakupiłem rangę w sklepie, czyli spędzam na nim więcej czasu niż ty jako ModChat

To nic nie ma do rzeczy Xd bo administracja robi ważniejsze rzeczy niż bycie w topczas 👍

bo faktycznie pamiętam, że ktoś z administracji napisał mi, że tak można dlatego pomyślałem, że nie ma problemu żeby mój brat sobie grał

Nie sądzę by tak było bo nikt kto jest w administracji by tak nie powiedział zwłaszcza iż sami dajemy informacje na czacie i to nawet na początku edycji, że TRZEBA zgłaszać współdzielenie. 

W dodatku sama widziałam jak w tickecie się mieszałeś mówiąc, że "z tego co wiem to można właśnie w tym celu robić multi konto więc co za problem" odnośnie tego jak berkowskyy tłumaczył ci jak wyglada współdzielenie na naszym serwerze. To albo gra brat albo multikonto. 

Czy mógłby ktoś kompetentny mnie odbanować lub skrócić bana do 2 dni tak jak to było wcześniej po tym jak wyjaśniłem wszystko dokładnie i po prostu już wiem jak nie można robić?

Myślę, że każda ranga wyżej powiedziałaby dokładnie to samo co ja i Alcatraz czy też berkowskyy 👍
Jak dla mnie blokada wydana prawidłowo nic dodać nic ująć 🙂

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

Przede wszystkim naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie DZIWNYM TRAFEM, tylko po kilku godzinach założyłem bratu multikonto, bo on wcześniej i tak grał na moim więc on nie miał innej możliwości. Po drugie co oznacza wyrażenie "Nie wiem my administracja" ??? W tickecie napisałem właśnie podobnie jak cytujesz tylko czemu nazywasz to "mieszaniem" skoro po prostu pokrywa się to z prawdą, chodzi o to, że w celu, aby mój brat mógł grać założyłem mu multikonto, żadne mieszanie. To ciekawe jak wy potraficie za coś takiego dać mi 7 dni bana gdy jeszcze wszystko tłumaczę, a kogoś kto cheatuje potraktować lepiej. Ty nawet jako przedstawiciel administracji nie potrafisz pisać z sensem, a z twojego profilu wynika, że jesteś dorosła więc ogólnie tragedia, serwer bardzo fajnie zrobiony i niektórzy ludzie spoko, ale wasza postawa w tej sytuacji to tragedia. Jest wiele rzeczy na tak żeby mnie odbanować lub skrócić do 2 dni, ale wy na siłę chcecie się unosić.

• Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

21 minut temu, MlodyJulek napisał:

DZIWNYM TRAFEM

Tak dziwnym trafem konto założone tuż po twoim banie. BRZMI SENSOWNIE XD 

Dostajesz bana i nagle twój brat gra XD Zastanów się jaką bajkę piszesz.

22 minuty temu, MlodyJulek napisał:

aby mój brat mógł grać założyłem mu multikonto

Wątpię~

23 minuty temu, MlodyJulek napisał:

Ty nawet jako przedstawiciel administracji nie potrafisz pisać z sensem, a z twojego profilu wynika, że jesteś dorosła więc ogólnie tragedia

Ogólnie tragedia jest to jak ty piszesz i się mieszasz w tym co gadasz oraz w tej sprawie nie potrafisz się przyznać do tego, że omijasz blokadę wysługując się rzekomym "bratem".

Przeczytaj jeszcze raz jak niedorzecznie brzmi zdanie "aby mój bray mógł grać założyłem mu mutlikonto" to czemu zrobił to teraz jak akurat TY masz bana.

遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

Rozumiem, że ty po prostu już totalnie trollujesz. Napisałem ci wszystko w poprzedniej wiadomości, a ty nadal zmieniasz moją wersję na swoją, nie ma żadnego sensu taka dyskusja skoro jesteś tak niepoważna i nierzetelna w tym co robisz, nie umiesz nawet zacytować =D, no cóż po prostu szkoda, otrzymałaś odpowiedzi w poprzedniej wiadomości na to co teraz napisałaś.

• Nie ośmieszaj się 1

7 minut temu, MlodyJulek napisał:

Rozumiem, że ty po prostu już totalnie trollujesz. Napisałem ci wszystko w poprzedniej wiadomości, a ty nadal zmieniasz moją wersję na swoją, nie ma żadnego sensu taka dyskusja skoro jesteś tak niepoważna i nierzetelna w tym co robisz, nie umiesz nawet zacytować =D, no cóż po prostu szkoda, otrzymałaś odpowiedzi w poprzedniej wiadomości na to co teraz napisałaś.

Ty też pozdrawiam

ps

ja właśnie cytuje twoje zdania pzdr

Edytowane przez Czani

遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

4 godziny temu, MlodyJulek napisał:

Pierwszy ban był za napisanie żeby ktoś umarł w grze (XD) tylko po prostu napisałem słowo "śmierć", pewnie gdybym napisał że życzę komuś np. deda to nikt by na to uwagi nie zwrócił,

Napisałeś że życzysz komuś śmierci i dopiero po mojej i interwencji dodałeś to w gta 5 (like to nie twitch byczku).

Drugi ban jest za to, że zostałem źle poinformowany, bo faktycznie pamiętam, że ktoś z administracji napisał mi, że tak można dlatego pomyślałem, że nie ma problemu żeby mój brat sobie grał,

Bez dowodów twoje słowa są tylko pustymi słowami.

o czym znowu zostałem zbanowany na 7 dni i gdy wam wszystko wyjaśniam o co chodzi, że nie chodziło mi o prawdziwe życzenie śmierci i nie tworzę mk dla siebie to ty piszesz "Oczywiście że do odrzucenia" ??? Czy mógłby ktoś kompetentny mnie odbanować lub skrócić bana do 2 dni tak jak to było wcześniej po tym jak wyjaśniłem wszystko dokładnie i po prostu już wiem jak nie można robić? Prawda jest taka, że nie ma problemu by ktoś to zrobił, ponieważ ani nie oszukuję ani komukolwiek krzywdy nie robię więc liczę na choć trochę wyrozumiałości.

Dobrze, zatem zaczynamy show. Dostałes bana na 7 dni za omijanie systemu blokad poprzez stworzenie multikonta na serwerze by uniknąć kary na głównym koncie. Piszę że oczywiście do odrzucenia gdyż to odwołanie jest jak najbardziej do odrzucenia gdyż wykazujesz się zwykłym cwaniactwem w tej chwili i myślisz że zgrywając głupiego wymigasz się od słusznej kary. Zarzucasz mi brak kompetencji gdzie poszliśmy ci na rękę z twoim banem, w sytuacji gdzie próbowałeś się jak teraz wykazać cwaniactwem. Wieczne zgrywanie głupiego nie spowoduje skrócenia kary. A jakaś wymyślona historyjka o adminie mówiącym ci że mk są dozwolone możemy wsadzić między bajki póki nie masz dowodów. I wyrozumiałości dostałeś już aż nadto.
Zwłaszcza że wykazujesz się tak lekceważącym tonem jak i nie raz wręcz stąpasz po granicy ubliżania członkini administracji co pod odwołaniem GDZIE TO TY MASZ WYKAZAĆ SKRUCHĘ żebyśmy my mogli się znowu wykazać aż zbyt dużą wyrozumiałością dla ciebie i twojej ignorancji wobec regulaminu serwera. Tyle że ty nie okazujesz jej wcale tylko ciągle stawiasz swoje zdanie i swoją wersję za pewnik na podstawie którego ty żądasz żebyśmy robili to co nam każesz.

Edytowane przez Alcatraz96_
  • Superka 2

Don't even try B) 

spacer.png

Po pierwsze nie napisałem, że w gta 5, tylko w grze minecraft :D, ok jeśli nie ma dowodów, że ktoś z administracji tak napisał to rozumiem, że mi nie wierzycie. Kolejna sprawa to taka, że niemożliwym jest uniknięcie kary poprzez stworzenie multikonta, ponieważ kara przez to się nie usunie, to logiczne, sam to wiesz ale źle to ująłeś. Nie ubliżam administracji i nie wykazuję się cwaniactwem i nie będę wykazywał skruchy. Nie będę jej wykazywał, ponieważ na samym początku napisałem, że nie zgadzam się z tym w jaki sposób wy interpretujecie to co napisałem, po czym teraz ty wymyślasz jakieś gta 5. Nie ubliżam i nie cwaniakuję. Zauważ, że ja was po prostu punktuję, ponieważ w każdej waszej odpowiedzi są nieścisłości, które po prostu nie pokrywają się z prawdą, a jak coś jest okej to ja nie mam problemu żeby przyznać rację. 🙂 Dodam także, że ja niczego nikomu nie każę, przecież napisałem "prosze", nie ma tam żadnego rozkazu.

• Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

33 minuty temu, MlodyJulek napisał:

Kolejna sprawa to taka, że niemożliwym jest uniknięcie kary poprzez stworzenie multikonta, ponieważ kara przez to się nie usunie, to logiczne, sam to wiesz ale źle to ująłeś.

To jest omijanie systemu blokad. Dokładniej Blokady wejścia na serwer przez wejście na serwer z innego konta OMIJAJĄC blokadę na koncie głównym.

36 minut temu, MlodyJulek napisał:

Nie ubliżam administracji i nie wykazuję się cwaniactwem i nie będę wykazywał skruchy.

Ubliżasz, wykazujesz się próbując z nas  robić głupich oraz dlatego twoje odwołanie będzie zapewne odrzucone.

40 minut temu, MlodyJulek napisał:

ponieważ na samym początku napisałem, że nie zgadzam się z tym w jaki sposób wy interpretujecie to co napisałem, po czym teraz ty wymyślasz jakieś gta 5.

Ah wybacz, życzyłeś śmierci ale w minecraft (niezbyt duża to różnica).

Logi:

[14:30:58] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [SVip] MlodyJulek: życzę wam śmierci

Ponadto nim dopisałeś o tym że to w minecraft to napisałeś to:
[14:31:07] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [SVip] AdamJokerek: co ty piszesz wgl
[14:31:09] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [SVip] MlodyJulek: nw tak o
A potem dodałeś o minecraft:
[14:31:20] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [SVip] MlodyJulek: no w minecraft oczywiście przecież

44 minuty temu, MlodyJulek napisał:

Zauważ, że ja was po prostu punktuję, ponieważ w każdej waszej odpowiedzi są nieścisłości, które po prostu nie pokrywają się z prawdą, a jak coś jest okej to ja nie mam problemu żeby przyznać rację. 🙂 Dodam także, że ja niczego nikomu nie każę, przecież napisałem "prosze", nie ma tam żadnego rozkazu.

Włąsnie w tym rzecz że nie. Jedynie się kłócisz coraz bardziej obniżając swoje szanse na unbana. 

Ponadto skoro brat wszedł wczoraj to kim  jest osoba pod nickiem "elo"?  Drugi brat nagle zechciał zagrać na serwerze?

Don't even try B) 

spacer.png

Ja już nie widzę żadnej nadziei na unbana tylko odpowiadam na to co piszesz, w minecraft jest coś takiego jak śmierć, da się umrzeć w tej grze, każdy to wie i właśnie o to mi chodziło, a ten nick "elo" to na poprzedniej edycji wszedłem z tego nicku może na 5 minut na serwer, na tej edycji raczej nie wydaje mi się, ale może wszedłem na moment nawet nie logując się. Wiem, że na 100% już nie dostanę ub chociaż ja się nie zgadzam z tym tygodniowym banem no ale ja niestety nic nie mogę z tym zrobić

• HeadAdmin
HeadAdmin

Sprawa jest prosta. 99,9% sytuacji tego typu wynika ze zwykłego omijania systemu blokad i prawdopodobnie tak jest w tym przypadku. Sprawa jest prosta - można grać w 2 osoby na jednym ip, jednak jeśli jedna z tych osób ma bana trzeba poczekać aż ban się skończy, bo w przeciwnym przypadku traktujemy to jak sam już zauważyłeś omijanie systemu blokad. Jeżeli rzeczywiście chciałeś dać bratu pograć, trzeba było się najpierw zgłosić na współdzielenie. Jeżeli zaś chodzi o pisanie "zabij się w grze" nie ma żadnych logicznych powodów do pisania do kogokolwiek tak, jak jesteś zły na kogoś zagryź zęby i tyle ale nie pisz takich głupot.

Jednakże, że bardzo widzę u Ciebie chęć gry na serwerze blokadę skracam do dziś do godziny 12:00. Mam nadzieję że zreflektujesz swoje zachowanie, bo czym innym jest z kimś się nie zgadzać, a czym innym jest być butnym i pysznym, co Ty zaprezentowałeś w tym odwołaniu. Blokada na koncie "brata" zostaje do momentu weryfikacji, w tym celu załóż ticket na discordzie.

Jednocześnie informuję, że następne próby lawirowania, kombinowania czy wysyłania niestosownych treści będą skutkowały wydłużeniem wydanego bana o długość skrócenia (5dni!)

• Like 1
  • Wow 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Administracja zdecydowała, że można zmniejszyć dolegliwość kary!

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...