Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MlodyJulek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MlodyJulek
Nick Administratora, który banował: KatyTop
Kiedy to się stało?: 14.08.2023 14:40
Opis sytuacji: Dostałem bana za życzenie śmierci pewnym graczom w grze Minecraft, chciałem żeby zdedali w grze i tak też później to wytłumaczyłem. Musiało to zostać odebrane w niewłaściwy sposób przez co zostałem zbanowany na 7 dni, gdybym wiedział, że jest za takie coś ban to bym przecież tego nie pisał, bo mam top 3 online na serwerze i przez większość dnia jestem online na serwerze i mam svipa, więc prosze mnie odbanować.
Screen bana

ban.png

Na serwerze jesteśmy wrażliwi na takie typu wiadomości, ze względu na nadużywanie tego wśród Graczy. Napisanie, że życzysz im tego w grze nie działa tak samo jak w innych grach bo to nie algorytm filtruje wiadomości, a administracja. Następnym razem proszę o zastanowienie się nad tym, co chcesz wysłać na chat.

• Like 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...