Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

x1lisek1x

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...
x1lisek1x
Nick Administratora, który banował:
Katytop 
Kiedy to się stało?:
14.08.2023 12:43
Opis sytuacji:
Śmieszkowaliśmy sobie z grupką znajomych każdy miał dystans do siebie ja młody myślałem że  każdy ma na takie rzeczy dystans i o tej godzinie trochę mnie poniosło przepraszam i obiecuje że ta sytuacja sie nie powtórzy 

Screen bana: ...image.thumb.png.e66a68753da079eda829d6b0192261a9.png

• Haha 1
  • Mrozi 1

Bana postanowiłam ci nadać po tym co pisałeś o 3:50 w kierunku Szynalki

image.pngimage.png

Myślę że ss tych wiadomości są wystarczającym powodem by nadać ci bana za groźby.

Wiem, że jest to Internet i często zdarza się, że ludzie tak piszą, ale musisz być też świadomy tego, że pisanie takich rzeczy może, na niektórych wpłynąć bardziej i doprowadzić do nieszczęścia lub uszczerbku na zdrowiu choćby psychicznym. Jest to niewłaściwe zachowanie i właśnie między innymi dlatego jest ono karane.  Nie można ignorować takich zachowani i mam nadzieje, że ten ban będzie dla ciebie lekcją by zastanowić się nad tym co piszesz do innych. 

• Superka 3
  • Like 1

1511088302_ezgif.com-gif-maker.gif

Jestem na nie. Mogłeś zastanowić się nad tym co piszesz. Z resztą nie sądzę aby Szynalce pasowało takie "żartowanie".

ps

To nawet śmiesznie nie było 🫠 jak każde "życzenie śmierci" 

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Witam

Osobiście nie uważam tego za "śmieszkowanie". Po tym jak napisałeś to zdanie, dalej zaczepiałeś mnie na chacie razem z kidmodem dzakplak_,  aczkolwiek ty miałeś więcej do powiedzenia.
Pisałeś również obraźliwe teksty do innych, ponieważ udało im się przepisać kod przed tobą, swoją drogą niezły powód do wyzywania😉.
Tyle z mojej strony i jestem za odrzuceniem odwołania. Mam nadzieje, że coś z tego wyciągniesz i następnym razem pomyślisz zanim coś napiszesz.

Pozdrawiam🤙

• Superka 1

Katy ma rację, nie znasz drugiej osoby, która gra na serwerze i nie wiesz, jaką może mieć sytuację w życiu. Pisanie tego typu wiadomości nie jest odpowiednie, w szczególności w Twoim wieku. Tak jak napisałem w poprzednim odwołaniu, nie tolerujemy takich zachowań i będziemy reagować za każdym razem. Tym razem otrzymasz skrócenie blokady jako szansę na poprawę, ze względu na Twój wiek i niedojrzałość, natomiast przy następnej sytuacji skrócenie/zdjęcie blokady nie będzie możliwe.

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...