Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xxadixx5636

xMr0wka

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ... xMr0wka 
Nick osoby oskarżonej: ... xxadixx5636
Miejsce wydarzenia: ...serwer
Data i godzina wydarzenia: ... 12/13 sierpnia
Opis sytuacji: ... Gracz o nicku wyżej wspomnianym ukradł mi dynie nie chodzi mi już o same dynie, kiedyś też mi ukradł klucz do magicznej skrzyni na co niestety już dowodów nie mam ale chcę by został ukarany za kradzież ponieważ nie chodzi mi o samą kradzież tylko że oskarża mnie o kradzież 'wykrawnych' nie wiem co to ale może literówka nie wiem ale denerwują mnie osoby które mówią że kradnę bez dowódu to że kiedyś kradłem to prawda lecz to było 1 rok temu a to niszczy mi reputację Screenshot_20230813-181009.thumb.jpg.fcf04372136e35ceae27e289d7754449.jpg 
Dowody: ...

• XD 1

Nie ma bezpośrednich dowodów, które potwierdzą twoją wersję. Są to tylko słowa przeciwko słowom.

Wykrawane dynie to te które wyglądają "jak na hallowen" to tak dla przypomnienia. 

"Chcesz żeby został ukarany za kradzież ponieważ nie chodzi ci o samą kradzież" "Denerwują cię osoby, które oskarżają cię bez dowodu" ale ty niestety właśnie zrobiłeś to samo.       

Moim zdaniem do odrzucenia.

9d2836719b19632387349875a51429ae.jpg

W temacie skargi na graczy piszesz, że gracz xxadixx5636 ukradł ci dynie, ale piszesz, że nie chodzi ci o kradzież tylko o to, żeby ten gracz dostał bana za to, że on cię oskarża za kradzież? 

Nic z tego nie rozumiem, na nie

Wszyscy myślą, że ja jestem jakąś idiotką, która nigdy nie opanuje siebie i swoich myśli, nadal będzie mówić wszelkie głupstwa, oraz zachowywać się jak gdyby nie miała nawet połowy swojego małego mózgu... Lecz ja tylko... jEsTeM kArAlUcHeM

Untitled52_20240706081125.png

Skargę odrzucam

Ty oskarżasz jego, on Ciebie i żaden nie ma dowodów na kradzież. Sama wasza rozmowa to nie jest dowód, że Cię okradł, a z oskarżeniami nic nie poradzę skoro wypracowałeś sobie kiedyś taką reputację u innych graczy i niektóry jeszcze o tym pamiętają. Zresztą chcesz by gracz został ukarany za kradzież, a o samą kradzież Ci nie chodzi, a tylko o słowa jakie do Ciebie skierował z podejrzeniem kradzieży, a ty w tym czasie też go o kradzież ostarżałeś. 

• Superka 1

1511088302_ezgif.com-gif-maker.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...