Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Mr0fkaTP1

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Mr0fkaTP1
Nick Administratora, który banował:DzakPlak_
Kiedy to się stało?: 12.08.2023
Opis sytuacji: zostałem zle sprawdzony poprzez KIDMODA powiedział mi ze mialem dzisiaj x-ray po godzinie 1, i jeszcze ze jestem online 1h z minutami [nie pamiętam konkrętnej godziny]  cały dzien byłem na lunarze
Screen banaimage.thumb.png.a6f719bceec8130d12dc58cb2788b470.png

Edytowane przez Mr0fkaTP1

• Administrator
Admin

Opisz sytuacje dokładniej, bo z twojego odwołania nic nie wynika.
Informacje jakie przekazałeś:

1. Zostałem źle sprawdzony
2. Powiedział mi, że mam x-raya

Resztę ciężko zrozumieć

Zostałeś zbanowany za cheaty "Xray".

Na początku sprawdzania zostałeś poinformowany, że lepiej jest się przyznać. Ty wolałeś iść w zaparte, że nie masz cheatów.

W momencie kiedy zacząłem cię sprawdzać cheaty znalazłem praktycznie od razu. I było widać, że był on włączany i wyłączany. Porównałem sobie twój czas online z godzinami logów i powiedziałem ci, że zostaniesz zbanowany za tego xraya ponieważ o to byłeś podejrzewany. W tym momencie ty dalej się zapierałeś, że go nie używałeś a po chwili mówiłeś, że jednak tak ale na innym serwerze. 

Jestem za odrzuceniem odwołania. Jeżeli decydujesz się na używanie cheatów, musisz liczyć się z konsekwencjami jakie z tego płyną.

9d2836719b19632387349875a51429ae.jpg

Jeżeli, administrator podejrzewa gracza o niedozwolone modyfikacje i podczas sprawdzania je znajdzie i sprawdzi czy podczas pobytu na serwerze były używane i się to pokrywa jednoznacznym jest, że zostaniesz zablokowany. Posiadanie owych modyfikacji jest zabronione i za to otrzymałeś blokadę. @DzakPlak_ porównał godziny w których byłeś na serwerze z czasem używania i widocznie się pokrywały, więc wydał blokadę.

Nie widzę zaniechania w przeprowadzonym sprawdzaniu - Odwołanie odrzucam.

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...