Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pvp na codziennym evencie BOSS

BDmati

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): bdmati
Propozycja dotyczy (tytuł): włączenia pvp na arenie z bosem 
Opis propozycji: Witam, otóż dzisiaj dowiedziałem się, że pvp na bosie ma być wyłączane, ponieważ "Tak zagłosowaliśmy na dc" Chciałbym zaznaczyć, iż głosowanie dotyczyło wczorajszego bosa a dostałem info ze pvp będzie wyłączone i dzisiaj, nie było na to konkretnego powodu więc pewnie jutro itd. Nie będzie miało sensu bicie bosa bo wygląda to tk że podchodzi ostatecznie stiv jak boss ma 5hp i go dobiją. Ewentualnym rozwiązaniem do tej sytuacji będzie to, że zeton dostaje osoba która zadła najwięcej obrażeń bosowi.
datkowe SS'y Chyba nie potrzeba, ewentualnie dodam ss logów jutro z kompa.

Edytowane przez BDmati
  • Like 2

• Admin Forum
Admin Forum

Według mnie nie powinieneś pisać propozycji w tym temacie, tylko zgłosić błąd administracji, skoro na dc było, że pvp na bossie ma być off tylko raz, to administracji powinna się tego pilnować lub poinformować graczy, że jest w tym temacie jakaś zmiana. Sprawa do wyjaśnienia!! A koncowa część propozycji, spk za zakaceptowaniem.

Edytowane przez Koriks_

image-13.png

10 minut temu, Koriks_ napisał:

Według mnie nie powinieneś pisać propozycji w tym temacie, tylko zgłosić błąd administracji, skoro na dc było, że pvp na bossie ma być off tylko raz, to administracji powinna się tego pilnować lub poinformować graczy, że jest w tym temacie jakaś zmiana. Propozycja do odrzucenia, a sprawa do wyjaśnienia!!

Napisałem dlatego, że dzisiaj nie było pvp a wyjaśnień również 🙂

Jestem za zaakceptowaniem, ale nie na przywrócenie pvp, tylko na tą opcję, że żeton dostaje osoba, która zadała najwięcej obrażeń. Taka opcja będzie najbardziej sprawiedliwa. I będzie to rzeczywiście walka z bossem, a nie że jakiś wystakowany typ zabija stivków i w ten sposób robi sobie questy. 

KidMod

Na tak. 

-Jeśli chodzi o PvP na tym evencie, to jestem na NIE. Punkty PvP nabija sie na /pvp.
-Natomiast jeśli chodzi o ten żeton dla osoby, która zadała najwięcej obrażeń, to jestem na TAK. Takie rozwiązanie jest sprawiedliwe dla gracza, który się najbardziej natrudził podczas bicia Bossa

imageproxy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...