Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Długość trwania dueli

BDmati

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): bdmati
Propozycja dotyczy długości trwania dueli 
Opis propozycji: Witam, otóż przychodzę z propozycją przedłużenia trwania /duel. 5minut to zdecydowanie za mało jeżeli przeciwnik nie ma seta 3/3 20 refow I koxa, walki na poziomie kilku koxow I seta 4/3 już są przerywane po chwili. Proponowałbym 10min ale jest to opcjonalne 
Dodatkowe SS'y: myślę, że nie potrzeba.

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Jak najbardziej na tak! Czas dueli jest bez sensu, nawet nie mówię o limicie czasowym, duel mógłby by się kończyć po śmierci któregoś z graczy, a nie w trakcie walki!! 

image-13.png

KidMod

Na tak. Tak samo jak koriks uważam że duel powinien się kończyć po śmierci jednego z graczy a nie w trakcie walki.

Nie jesteście świadomi jednej rzeczy - arena do dueli jest tylko jedna, więc jeżeli walka trwa długo, to wszyscy muszą czekać, a przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby przeciwnicy nawet poszli sobie AFK w trakcie duela - stąd też istnieje limit czasu walki. Jestem na NIE.

• Haha 3

Na Tak 

21 minut temu, artur3126 napisał:

Nie jesteście świadomi jednej rzeczy - arena do dueli jest tylko jedna, więc jeżeli walka trwa długo, to wszyscy muszą czekać, a przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby przeciwnicy nawet poszli sobie AFK w trakcie duela - stąd też istnieje limit czasu walki. Jestem na NIE

Czas walki a ilość aren to już inna sprawa. Według mnie nie można porównać walki graczy na skórzane sety, a graczy w max diamentowych zbrojach.

Edytowane przez Sebek07

W dniu 11.08.2023 o 22:52, _Minta napisał:

Na tak. Tak samo jak koriks uważam że duel powinien się kończyć po śmierci jednego z graczy a nie w trakcie walki.

Taka opcja nie ma sensu bo by przychodziły sobie śmieszki jeden z drugim i szli afk blokując arene.

Co do samej propozycji jestem neutralnie nastawiony, bo wiadomo, arena jest tylko jedna ale raczej nic nie stoi na przeszkodzie by dodać jeszcze 1-2.

Don't even try B) 

spacer.png

9 godzin temu, Alcatraz96_ napisał:

Taka opcja nie ma sensu bo by przychodziły sobie śmieszki jeden z drugim i szli afk blokując arene.

Co do samej propozycji jestem neutralnie nastawiony, bo wiadomo, arena jest tylko jedna ale raczej nic nie stoi na przeszkodzie by dodać jeszcze 1-2.

Wydaje mi się, że trochę czasu by zajęło dodanie arenek, skoro aktualnie na tej pierwszej można przebywać bez duela xd.

• Administrator
Admin

Co do propozycji przedłużenia maksymalnego czasu trwania duela, raczej jesteśmy sceptycznie nastawieni.
Na początku dodaliśmy tylko 1 arenke, żeby zobaczyć jakie będzie tym zainteresowanie.
Może szybciej niż myślicie zostaną dodane kolejne.

• 3 tygodnie później...
  • HeadAdmin
HeadAdmin

Rzeczywiście 5min jest dość krótkim okresem na zabicie przeciwnika. Myślę, że gdy dodamy nowe arenki do dueli na pewno zostanie to zwiększone, jednak myślę, że przy obecnym stanie można tą wartość zwiększyć.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja przeszła pozytywnie etap weryfikacji i zostanie wprowadzona na serwer.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...