Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kosta

Kosta

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kosta
Nick Administratora, który banował: Nolifequ
Długość bana: 5 dni
Kiedy to się stało?: 07.08.2023
Opis sytuacji: Dobry wieczór. Uprzejmie zwracam się z prośbą o skrócenie czasu trwania blokady na moim koncie Kosta. Przyznaję się, że używałem timera do szybszego kopania i dostałem za to bana na koniec poprzedniej edycji. Postanowiłem jednak nie korzystać z tego typu cheatów, jednak antycheat wyłapuje samo to, że gram z takim luncherem. Używam fullbright oraz autosprint, ponieważ jest to dla mnie ułatwienie w budowaniu i tworzeniu różnych rzeczy. Zostałem sprawdzony przez Nolifequ, który rzetelnie wykonywał swoje obowiązki i wolałem od razu się przyznać do tego, że mam to zainstalowane, jednakże już tego nie używałem. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Jeżeli trzeba poddam się następnym kontrolom bez problemu ponieważ zainstalowałem już nowego lunchera (normalnego).
Screen banahttps://zapodaj.net/plik-NTFOeoJSAf

ban.png

• Administrator
Admin

Mogę skrócić blokadę do 3 dni. Wyraziłeś skruchę oraz przyznałeś się, że używałeś timera do szybkiego kopania.

Mam nadzieję, że po banie wejdziesz na serwer już z normalnego launchera. Tam też możesz pobrać sobie FullBright 😉

image.png

• Administrator
Admin

Administracja zdecydowała, że można zmniejszyć dolegliwość kary!

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...