Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie do regulaminu nowego paragrafu

minesis1234

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): minesis1234
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie do regulaminu nowego paragrafu
Opis propozycji: Dodanie do regulaminu paragrafu o możliwości stracenia działki z powodu braku aktywności na serwerze. Przeszukałem regulamin i nie ma ani słowa o możliwości stracenia działki. Piszę tę propozycję, ponieważ się zdziwiłem, kiedy po dłuższej przerwie moja działka z przedmiotami w skrzynkach zniknęła. Rozumiem, jeśli to ma być zachęta do grania, ale żadnej informacji nie było. Więc zgłaszam się z próbą do Administracji serwera o dodanie, chociaż informacji na serwerze przy wpisaniu komendy /dzialka typu "Po X dniach działka może zniknąć z powodu braku aktywności." . Ponieważ ktoś np. jest na dłuższych wakacjach, bez dostępu do komputera wraca i później rozczarowanie: brak działki, stracenie przedmiotów ze skrzynek a praca włożona w działkę przepada.

Dodatkowe SS'y: brak

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...