Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie coś na podobizne craftracka z craftcora

FLAYMANEFLAME

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): FLAYMANEFLAME
Propozycja dotyczy (tytuł): stattrack, crafttrack
Opis propozycji: Przedmiot który nakłada na kilof coś ala statrack, liczy ile wykopałeś na nim diaxy,emeraldy,złoto i stone
Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 3
  • Like 2

Spoko opcja - taki StatTrak jak z CS:GO. Jedyny problem z tym, że w przypadku kilofów po kilkukrotnym naprawieniu ich w kowadle są one najczęściej wyrzucane bądź sprzedawane i byłoby liczone od nowa. Trzeba też przemyśleć, czy owy StatTrak miałby tak samo jak w CS:GO być wyłączony/resetować się przy zmianie właściciela.

Niemniej jestem na TAK.

• Superka 1

1 godzinę temu, artur3126 napisał:

Spoko opcja - taki StatTrak jak z CS:GO. Jedyny problem z tym, że w przypadku kilofów po kilkukrotnym naprawieniu ich w kowadle są one najczęściej wyrzucane bądź sprzedawane i byłoby liczone od nowa. Trzeba też przemyśleć, czy owy StatTrak miałby tak samo jak w CS:GO być wyłączony/resetować się przy zmianie właściciela.

Niemniej jestem na TAK.

wtedy robisz sobie mending na kilofie i kopiesz caly czas tym samym, craftrack w moich myslach bylby cos na wzor przedmiotu ktory dropi ze skrzynki i jest w jakims stopniu unikatowy i po prostu po wykorzystaniu na kilofie ci znika.

Jestem na TAK, ponieważ wiele razy chciałem zobaczyć ile główek zdobyłem na danym mieczu. Wiem że jest mowa o kilofie, ale skoro kilof to i wszystkie narzędzia

• Superka 2

• 2 tygodnie później...
W dniu 20.06.2023 o 12:26, artur3126 napisał:

Spoko opcja - taki StatTrak jak z CS:GO

No właśnie - a to nie csgo tylko minecraft. 

Niby fajny dodatek, ale czy potrzebny? neutral.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• HeadAdmin
HeadAdmin
M7kRaFt.gif

Propozycja została wstępnie zaakceptowana!

Propozycja została skierowana bezpośrednio do serwerowego Technika celem weryfikacji możliwości jej implementacji.

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...